Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Tenerife for kun 3.699,-


1 uge på Tenerife for kun 3.699,- per person inkl. fly og flot 3.5-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

SE det gode tilbud til Tenerife HER:
KøbenhavnFra_AalborgFra_Billund
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

 

København: 8. – 15. dec 2024 (7 nætter)
Pris3.699,-

 

Aalborg: 5. – 12. jan 2025 (7 nætter)
Pris4.099,-

 

Billund: 5. – 12. jan 2025 (7 nætter)
Pris4.099,-


Hotel

Flot lejlighedshotel i hjertet af Los Cristianos

Tenerife Sur ligger lige i hjertet af herlige Los Cristianos og emmer hygge og afslappende feriestemning. I de charmerende smalle gader finder du nemt en lækker restaurant og nogle små, fine butikker, der er et besøg værd. På hotellet oplever du straks den dejlige afslappede atmosfære, og du kan ikke undgå at føle dig godt tilpas. Vil du tage en dukkert i bølgen blå, ligger hotellet tæt på den dejlige sandstrand Playa de Los Cristianos. Vil du hellere spille golf, er der ikke langt til den populære golfbane Las Americás.

Du vil elske at dase på en solseng ved det herlige poolområde med swimmingpool, separat børnepool og masser af parasoller til at skærme for solen. Minimum en pool er opvarmet i perioden ultimo oktober til ultimo marts. Du kan også være lidt mere aktiv og træne i hotellets fitnessrum.

Du kan desuden leje cykler, hvis du vil udforske området. På hotellet er der gratis WiFi, og du kan tage et spil billard (mod gebyr).

Sådan bor du
På Tenerife Sur bor du i flotte og moderne et- eller to-værelses lejligheder, som er dejligt indrettet med stue, soveværelse, køkken med køleskab, kogeplader, fryser, mikroovn, kaffemaskine og brødrister, bad/toilet, telefon, TV, safebox og balkon/terrasse.

Pension
Opholdet på Tenerife Sur er uden pension, men du kan tilkøbe morgenmad og halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

SE MERE HER:
Fra_BillundFra_AalborgFra København

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

FLY

 

Vi har fundet tilbud fra København, Billund og Aalborg til Tenerife:

 

FRA København: 8. – 15. dec 2024

 

FRA Aalborg: 5. – 12. jan 2025

 

FRA billund: 5. – 12. jan 2025

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365