Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Kurhotel Skodsborg for kun 743,-


Ophold på det smukke Kurhotel Skodsborg for kun 743,- per person inkl. morgenmad!

Kurhotel Skodsborg er et luksuriøst spa- og wellnesshotel beliggende nord for København, omgivet af smuk natur og med udsigt over Øresund. Hotellet kombinerer klassisk elegance med moderne faciliteter og tilbyder en afslappende atmosfære for gæster, der ønsker at forny krop og sjæl. Hotellets prisvindende spa byder på en række faciliteter, som gæsterne mod et gebyr kan benytte under opholdet, herunder saunaer, dampbade, opvarmede bassiner og et hydroterapibassin. Derudover har Kurhotel Skodsborg et moderne fitnesscenter samt mulighed for at deltage i forskellige holdaktiviteter som yoga og pilates. Hotellets restaurant serverer sund og delikat mad, baseret på nordiske råvarer, og gæsterne kan nyde måltider i den elegante restaurant eller på terrassen med udsigt over vandet. Med sin unikke kombination af wellness, luksus og naturskøn beliggenhed er Kurhotel Skodsborg det perfekte sted til en afslappende og regenererende getaway.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.485,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 743,- per person.

Bemærk også: Adgang til spa skal tilkøbes separat hos hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra 25. – 26. oktober. Der er flere datoer til billige priser på Kurhotel Skodsborg. Se et udvalg her:

klik på datoen:
1. – 2. nov9. – 10. nov15. – 16. nov

Hotel

 

SE MERE HER:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365