Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Costa Brava for kun 2.873,-


1 uge på Costa Brava for kun 2.873,- inkl. fly og 3-stjernet hotel kun for voksne med pool og super beliggenhed!

Costa Brava er en af Spaniens mest populære kystdestinationer, kendt for sin dramatiske kystlinje med klippeformationer, krystalklart vand og charmerende landsbyer. Strækningen langs Middelhavet byder på et væld af smukke strande, idylliske bugter og historiske byer som Tossa de Mar og Cadaqués, hvor man kan opleve autentisk katalansk kultur. For naturelskere er der også fantastiske vandrestier i området, såsom den berømte Camí de Ronda, der fører gennem skovområder og langs kysten. Costa Brava er perfekt for både familier og eventyrlystne rejsende, da der er noget for enhver smag – fra vandsport til afslapning på stranden og kulturelle seværdigheder som Salvador Dalí-museet i Figueres.

SE det gode tilbud til Costa BRava HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

 

København: 3. – 10. apr 25 (7 nætter)
Pris2.873,-


Hotel

Lejligheder Neptuno i Costa Brava er et komfortabelt og familievenligt lejlighedskompleks beliggende i den charmerende by Tossa de Mar. Lejlighederne er rummelige og godt udstyret med køkken, opholdsområde og balkon eller terrasse, hvilket gør dem ideelle for både par og familier, der ønsker fleksibilitet og privatliv. Komplekset har også en dejlig swimmingpool, hvor gæsterne kan slappe af, samt en bar og restaurant på stedet. Beliggenheden er perfekt, med gåafstand til både stranden og Tossa de Mars historiske centrum, hvor du kan nyde autentiske restauranter, hyggelige caféer og byens berømte middelalderlige borg.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

FLY

Hos Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København til Costa Brava:

FRA København: 3. – 11. apr 2025


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Costa Brava. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365