Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold i Grenaa for kun 434,-


Weekendophold i Grenaa for kun 434,- per person inkl. hyggeligt 3-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Grenaa, beliggende på Djursland i Østjylland, er en charmerende kystby med masser at byde på for både naturelskere og familier. Byen er kendt for sine smukke, brede sandstrande, der strækker sig langs Kattegatkysten, hvilket gør den til et perfekt feriested for afslapning og badning. En af hovedattraktionerne i Grenaa er Kattegatcenteret, et imponerende akvarium, hvor du kan opleve alt fra farverige koralrev til hajer og sæler, hvilket gør det til et sjovt og lærerigt sted for hele familien. Grenaa byder også på hyggelige gågader med butikker og caféer, samt mulighed for at tage en færge til øen Anholt for en dagstur.

Se det gode tilbud til Grenaa her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 868,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 434,- per person.

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra 7. – 8. december. Der er mange alternative datoer med billige priser i december og januar.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

Hotel Marina i Grenaa er et moderne og komfortabelt hotel beliggende tæt på havnen og den smukke strand. Hotellet tilbyder rummelige værelser, mange med udsigt over Kattegat, samt faciliteter som indendørs swimmingpool, spa og sauna, der er perfekte til afslapning efter en dag med sightseeing. Hotellets restaurant serverer både danske og internationale retter, og der er en hyggelig bar, hvor gæsterne kan nyde en drink. Med sin nærhed til både stranden og attraktioner som Kattegatcenteret er Hotel Marina et ideelt valg for både par og familier, der søger en afslappende ferie ved kysten.

Se mere her

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365