Vi finder de bedste rejsetilbud

4-stjernet ophold på Sylt for kun 578,-


Ophold på Sylt for kun 578,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel med spa og pool!

Beliggende i det nordlige Tyskland, er en af de mest populære ferieøer i Vadehavet. Øen er kendt for sine lange, brede sandstrande, dramatiske klitter og charmerende landsbyer. Westerland, øens hovedby, byder på en livlig atmosfære med butikker, caféer og restauranter, mens naturen omkring indbyder til afslappende stranddage og lange gåture langs kysten. Sylt er også kendt for sine gourmetoplevelser, især når det kommer til friske fisk og skaldyr, og der er mange muligheder for at opleve den lokale madkultur. For naturelskere byder øen på et unikt landskab med fredede naturområder og et rigt dyreliv, perfekt til både afslapning og eventyr.

Se det gode tilbud til Sylt her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.155,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 578,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i den 15. – 16. december, men der er andre datoer til gode priser på Dorint Strandresort & Spa Westerland/Sylt. Se et udvalg her:

KLIK PÅ DATOERNE
17. – 18. nov24. – 25. nov8. – 9. dec

 


Hotel

Dorint Strandresort & Spa Westerland/Sylt er et luksuriøst strandhotel beliggende på den populære tyske ø Sylt, tæt ved sandstranden og det smukke Vesterhav. Hotellet byder på moderne og komfortable værelser, mange med balkon eller terrasse, hvor gæsterne kan nyde den friske havluft og udsigt over det naturskønne landskab. Hotellets spa- og wellnessfaciliteter er omfattende og inkluderer en indendørs swimmingpool, sauna, dampbad og fitnesscenter, som gæsterne frit kan benytte. Der er også mulighed for at bestille skønhedsbehandlinger og massage mod et tillægsgebyr. Hotellets restaurant serverer friske, lokale retter med fokus på fisk og skaldyr, og gæsterne kan slappe af med en drink i den hyggelige lounge eller på terrassen. Dorint Strandresort & Spa Westerland/Sylt er det perfekte sted for en afslappende strandferie med luksus og velvære i centrum.

Se mere her

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365