Vi finder de bedste rejsetilbud

9 dage i Hong Kong for kun 5.606,-


9 dage i Hong Kong for kun 5.606,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med god beliggenhed!

Hong Kong er en fascinerende by, hvor øst møder vest, og det moderne smelter sammen med den rige kulturarv. Byen er kendt for sin ikoniske skyline, travle gader og pulserende energi. Besøgende kan opleve alt fra verdensklasse shopping og restauranter til kulturelle perler som templer og markeder. Tag op til Victoria Peak for en fantastisk udsigt over byen, eller udforsk Tsim Sha Tsui-området for at nyde den berømte havnepromenade og et blik på Hong Kongs spektakulære lys- og lydshow om aftenen. Hong Kong er også en madelskers paradis, med alt fra traditionelle dim sum-restauranter til trendy spisesteder. Byen byder også på naturskønne oplevelser, såsom vandreture i de omkringliggende bjerge og afslapning på øens rolige strande.

SE det gode tilbud til Hong Kong HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på flyet blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og computer. Undersøg med fordel, hvor det er billigst før bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

 

Billund: 25. nov – 4. dec 2024 (8 nætter)
HOTEL2.054,-
FLY3.552,-
I ALT5.606,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.107,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.054,- per person.

Bemærk også at flyet lander i Hong Kong den 26. nov

 

København: 25. nov – 4. dec 2024 (8 nætter)
HOTEL2.054,-
FLY3.653,-
I ALT5.707,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.107,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.054,- per person.

Bemærk også at flyet lander i Hong Kong den 26. nov

 


Hotel

Hotel H1 er et moderne og komfortabelt hotel beliggende i Mong Kok-området, et af de mest livlige og kulturelt rige kvarterer i Hong Kong. Hotellet tilbyder stilfulde og veludstyrede værelser med moderne faciliteter som gratis Wi-Fi, aircondition og fladskærms-tv, hvilket sikrer et behageligt ophold for både forretningsrejsende og turister. Mong Kok er kendt for sine travle markeder, shoppingcentre og restauranter, og hotellets centrale beliggenhed gør det nemt at udforske områdets mange attraktioner. Hotel H1 er også godt forbundet til byens offentlige transportsystem, hvilket giver nem adgang til resten af Hong Kong, inklusive Victoria Harbour og Hong Kong Island.

SE MERE HER

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Hong Kong:​

FRA billund: 25. nov – 4. dec 2024

 

FRA københavn: 25. nov – 4. dec 2024

 

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Hong Kong: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365