Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Gotland på First Hotel Kokoloko for kun 2.379,-


5 dage på det 4-stjernede First hotel Kokoloko på Gotland for kun 2.379,- per person inkl. morgenmad!

Gotland er en af Sveriges mest charmerende øer, kendt for sin rige historie, smukke landskaber og den middelalderlige by Visby, som er en UNESCO-verdensarv. Øen byder på en fantastisk kombination af naturskønne kystlinjer, dramatiske klippeformationer og idylliske strande, hvilket gør den ideel for både naturelskere og historiefans. Visby er et must-see med sine velbevarede middelaldermure, smalle brostensbelagte gader og historiske bygninger. Gotland er også kendt for sin lokale madkultur, især sine lækre lammeretter og friske skaldyr. Øen byder på en afslappet atmosfære, perfekt for dem, der søger en rolig ferie med en blanding af kultur, natur og gastronomi.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

 

københavn: 8. – 12. jan 2025 (4 nætter)
HOTEL1.253,-
FLY1.126,-
I ALT2.379,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.505,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.253,- pr person.

Hotel

First Hotel Kokoloko er et moderne og unikt hotel beliggende i Visby på den smukke ø Gotland. Hotellet byder på en afslappet og farverig atmosfære, med komfortable værelser, mange af dem med egen terrasse eller balkon. Gæsterne kan nyde faciliteter som en opvarmet udendørs pool, jacuzzi og sauna, hvilket gør det til et ideelt valg for en afslappende ferie. Hotellets restaurant serverer lokale retter, og der er også mulighed for at nyde en drink i baren eller på den hyggelige udendørsterrasse. First Hotel Kokoloko tilbyder en perfekt base for at udforske Visby og resten af Gotland, samtidig med at det sikrer en afslappet og behagelig oplevelse.

På First Hotel Kokoloko er nogle faciliteter inkluderet i opholdet, som for eksempel adgang til hotellets opvarmede udendørs pool, jacuzzi og sauna. Der er visse faciliteter eller tjenester, som kræver et tillæg. Det er altid en god idé at tjekke specifikt med hotellet ved booking for at få detaljer om, hvilke faciliteter der er inkluderet.

 

Se mere her

Fly

 

Fra København 8. – 12. januar 2025



mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365