Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Varberg Kusthotell i Sverige for kun 582,-


Weekendophold på det 4-stjernede Varberg Kusthotell i Sverige for kun 582,- per person inkl. morgenmad!

Varberg Kusthotell er et smukt beliggende spa-hotel ved havet i Varberg, Sverige, som tilbyder en enestående oplevelse af afslapning og velvære. Med sin placering lige ved stranden har gæsterne mulighed for at nyde den friske havluft og en imponerende udsigt over Kattegat. Hotellet har en rig historie og er kendt for sin unikke spa, hvor du kan opleve traditionel thalassoterapi – behandlinger med mineralrigt havvand – hvilket gør Varberg Kusthotell til et af de få steder i Sverige, der tilbyder dette. Udover spa-faciliteterne kan gæsterne nyde de naturskønne omgivelser og tage lange, afslappende gåture langs kysten.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.163,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 582,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Der er mange andre billige datoer for weekendophold i november.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

Værelserne på Varberg Kusthotell er stilfuldt indrettede med en nordisk, minimalistisk charme og tilbyder moderne faciliteter, der sikrer et behageligt ophold. Hotellets restaurant serverer lækre, lokalt inspirerede retter med fokus på friske råvarer, hvor du kan forkæle dig selv med skandinaviske smagsoplevelser. Uanset om du besøger hotellet for en afslappende wellness-getaway eller ønsker at udforske Varbergs historiske by og kystlinje, er Varberg Kusthotell et ideelt valg for en ferie fyldt med luksus og ro.

Adgang til hotellets spa skal tilkøbes hos hotellet, og priserne starter fra 395 SEK / 259 DKK.

Se mere her

Læs videre efter Annoncen
Annonce

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365