Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Torekov Hotell i Sverige for kun 532,-


Weekendophold på det 4-stjernede Torekov Hotell i Sverige for kun 532,- per person inkl. morgenmad!

Med sin unikke beliggenhed tæt på både kysten og naturreservater er Torekov Hotell det perfekte sted for en luksuriøs getaway med fokus på velvære og natur.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.063,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 532,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Alternative datoer

Vi har taget udgangspunkt i en overnatning fra d. 4. – 5. jan, men der er flere tilgængelige datoer med gode priser hos Torekov Hotell.

Klik på datoerne:
12. – 13. Jan2. – 3. feb9. – 10. feb

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

Torekov Hotell, beliggende på den smukke Bjärehalvø i Sverige, er et ideelt valg for dem, der søger afslapning og luksus i naturskønne omgivelser. Hotellet byder på moderne og stilfulde værelser med en varm, skandinavisk atmosfære. En af hotellets største attraktioner er det prisvindende spa, som er designet til total afslapning. Spafaciliteterne inkluderer opvarmede udendørs og indendørs pools, saunaer og en udendørs jacuzzi med udsigt over havet og det omkringliggende landskab. Gæster kan også forkæle sig selv med en række wellness-behandlinger som massage, ansigtsbehandlinger og aromaterapi, som kan bestilles separat. Derudover tilbyder hotellet daglige yogasessioner og afslappende miljøer, der er perfekte til at genoplade krop og sind.

Se mere her

Læs videre efter Annoncen
Annonce

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365