Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger i Khao Lak i Thailand for kun 12.720,-


2 uger i Khao Lak i Thailand for kun 12.720,- per person inkl. fly og nyt og luksuriøst 5-stjernet hotel med morgenmad og bl.a. 4 pools, vandrutsjebane, tennisbane, fitness, spa og direkte adgang til stranden!

Khao Lak bliver af mange kaldet Paradis på jord og ligger ca. en time nord for Phuket i et nationalparksområde midt i den tropiske regnskov og direkte ud til vidunderlige palmefyldte strande med hvidt sand og lyseblåt hav.

Khao Lak er et meget roligt rejsemål og er et af de rejsemål, hvor du bedst kan opleve det autentiske Thailand. Her er også et hyggeligt natmarked og mange gode restauranter.

 

SE det gode tilbud til Khao Lak HER:
Fra_BillundKøbenhavn
Bravo Tours viser prisen for alle rejsende. Der er mange tilgængelige datoer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

BILLUND: 28. FEB – 15. MAR 25 (14 nætter)
v/2 personer12.720,-

 

København: 28. FEB – 15. MAR 25 (14 nætter)
v/2 personer13.823,-


Hotel

Nyt luksuriøst familieresort med aktiviteter for alle aldre

Avani+ Khao Lak har hurtigt skrevet sig ind, som et af Khao Laks bedste familiehoteller. Hotellet er opført i 2022 og ligger direkte på en fantastisk sandstrand i Khao Lak. Her er hele fire pools og fantastiske faciliteter for både store og små. Kort sagt en sand familiefavorit for dig, der drømmer om barfodsferie med masser af underholdning for alle aldre i luksuriøse omgivelser.

På dette strandresort finder du hele fire, dejlige poolområder. Så uanset om du er til sand mellem tæerne, en stille pool med en god bog eller et plaskvådt legeområde, der indbyder til leg og sjov med ungerne, så finder alle gæster med garanti et favoritspot her. Børnepoolen har flere vandrutsjebaner for familiens yngste børn, og et splash-område, der indbyder til mange timers sjov.

Trænger du til en pause fra solen i løbet af eftermiddagen, har hotellet en grøn palmehave, der strækker sig ned mod strande – perfekt til skygge-hygge og med en smuk udsigt ud over det turkisblå vand. Stranden er af bedste Thailand-kvalitet med fint, hvidt sand. Her kan du nyde de smukkeste solnedgange, hvor hele himlen farves i røde og orange farver.

Derudover kan børnene møde nye ferie-venner i den internationale børneklub og klubhus, hvor der arrangeres daglige aktiviteter. De større børn kan få et adrenalin-kick på hotellets klatrevæg eller prøve nye tricks i skateparken.

Det er dog ikke kun børn og unge, der vil finde masser af underholdning – hotellet har faciliteter for alle aldre og temperamenter. Du finder bl.a. en tennisbane, et veludstyret fitness, træningslektioner med fx thaiboxing, vandsportsaktiviteter og madlektioner (visse aktiviteter kan være mod betaling). Er du mere til spabehandlinger, vil du nyde et besøg i hotellet spa med massage og ansigtsbehandlinger i smukke omgivelser (mod betaling).

Gastronomisk mangler der heller ikke noget. Foruden den store, internationale buffet, som serverer feriens hovedmåltider, finder du bl.a. også en juicebar, en snackbar med egen pizzaovn, et beach house, en kaffebar og skal det være rigtig familiehygge, kan I bestille mad til værelset med roomservice.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med balkon eller terrasse, bad/toilet (afskærmet med glasdøre), safebox, satellit-tv, minibar, te- og kaffefaciliteter (Nespresso®-maskine), toiletartikler, badekåbe og hårtørrer.

SE mere HER:
Fra_BillundKøbenhavn

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Fly

 

Hos Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Khao Lak:

 

FRA Billund: 28. feb – 15. mar 2025

 

FRA københavn: 28. feb – 15. mar 2025

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Khao Lak: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Bravo Tours.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365