Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på 4-stjernet hotel i Groningen for kun 611,-


Ophold på 4-stjernede The Market Hotel for kun 611,- per person inkl. morgenmad!

Groningen, beliggende i det nordlige Nederlandene, er en charmerende by med en spændende blanding af historie, kultur og livligt byliv. Som en af de ældste byer i landet kan Groningen prale af smukke, historiske bygninger som Martinikerk-tårnet og det gamle rådhus, samtidig med at byen emmer af ungdommelig energi takket være dens store studenterbefolkning. Gå en tur gennem byens hyggelige centrum og nyd de mange caféer, butikker og restauranter, eller udforsk byens moderne kunstmuseum, Groninger Museum, kendt for sin innovative arkitektur og kunstsamlinger. Der er også naturskønne områder, som Noorderplantsoen Park, hvor man kan slappe af, og adskillige cykelstier, som gør byen nem at udforske.

Groningen er ca. 4 timers kørsel fra den dansk/tyske grænse, og ca. det samme, hvis man tager Rødby-Puttgarden færgen.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.222,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 611,- per person. Der er mange alternative datoer med gode priser. Se flere eksempler længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Alternative datoer

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 13. – 14. oktober, men der er flere tilgængelige datoer med gode priser hos The Market Hotel.

Klik på datoerne:
3. – 4. nov10. – 11. nov17. – 18. nov

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

The Market Hotel i Groningen er et stilfuldt og moderne hotel, perfekt beliggende på Grote Markt, byens centrale torv. Hotellet kombinerer luksus og komfort med værelser, der byder på elegant indretning, moderne faciliteter og smuk udsigt over byens historiske torv. Gæsterne kan nyde et lækkert måltid i hotellets restaurant eller slappe af i den hyggelige bar efter en dag med sightseeing. Hotellet tilbyder også fitnessfaciliteter og en wellness-afdeling, hvor man kan slappe af med spa- og saunaoplevelser. Med sin centrale placering og høje standard er The Market Hotel et fremragende valg for dem, der ønsker at opleve Groningen med stil.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365