Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på det smukke Hotel Royal for kun 635,-


Ophold på det 4-stjernede Hotel Royal for kun 635,- Per person lige i centrum af Aarhus!

Beliggende i hjertet af Aarhus er Hotel Royal et ideelt udgangspunkt for at udforske byens mange attraktioner. Du er blot få skridt fra den livlige atmosfære ved Store Torv og Strøget, hvor du finder et væld af butikker, caféer og restauranter. De mest populære seværdigheder som Aarhus Domkirke, ARoS Kunstmuseum og Den Gamle By er alle inden for kort gåafstand, hvilket gør Hotel Royal til det perfekte valg for både kulturelle oplevelser og shopping i Danmarks næststørste by.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.270,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 635,- per person.

Der er flere alternative datoer med billige priser. Vi har samlet et udpluk længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din prisLæs mere her

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 24. – 25. november, men der er andre datoer til gode priser på Hotel Royal. Se et udvalg her:

Der kan klikkes på datoerne
31. okt – 1. nov1. – 2. nov2. – 3. nov

Hotel

 

Hotel Royal i Aarhus er et af byens mest ikoniske og historiske hoteller, der kombinerer klassisk elegance med moderne komfort. Hotellet byder på smukt indrettede værelser med en fornemmelse af luksus og raffinement, hvor der er lagt vægt på både stil og kvalitet. Med sin charmerende atmosfære og eksklusive faciliteter, herunder en populær restaurant og casino, tilbyder Hotel Royal en oplevelse af elegance, hvor gæster kan slappe af i stilfulde omgivelser.

Se mere her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365