Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Morada Strandhotel i Nordtyskland for kun 685,-


Ophold på det 4-stjernede Morada Strandhotel for kun 685,- per person inkl. morgenmad!

Kühlungsborn er kendt for sine smukke omgivelser og den lange strandpromenade, som er ideel til lange gåture eller cykelture. Byen byder også på hyggelige caféer, restauranter og små butikker, der indbyder til afslapning og udforskning. Med sin fantastiske beliggenhed og komfortable faciliteter er MORADA Strandhotel et ideelt valg, uanset om du ønsker en rolig pause eller en aktiv ferie i naturskønne omgivelser.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.369,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 685,- per person.

Der er flere alternative datoer med billige priser. Vi har samlet et udpluk længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din prisLæs mere her

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 3. – 4. november, men der er andre datoer til gode priser på Morada Strandhotel. Se et udvalg her:

Der kan klikkes på datoerne
10. – 11. nov17. – 18. nov24. – 25. nov

Hotel

Forkæl dig selv med et afslappende ophold på MORADA Strandhotel Ostseebad Kühlungsborn i den charmerende kystby Kühlungsborn. Her kan du nyde hotellets mange faciliteter, som er skræddersyet til at give dig en behagelig og afslappende aften, inklusive wellness-tilbud som pool, sauna og spa. Hotellet ligger lige ved Østersøen, så du har den perfekte mulighed for at starte dagen med en frisk gåtur langs stranden.

Se mere her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365