Vi finder de bedste rejsetilbud

Julehygge i København: Weekendophold for kun 617,-


Weekendophold på 4-stjernede Scandic Copenhagen for kun 617,- per person inkl. morgenmad!

Julen er årets mest stemningsfulde tid og hvorfor ikke nyde den et af de mest charmerende steder. København oser af julehygge og festlig stemning og det er umuligt ikke at komme i julestemning.
Besøg fx Tivoli det er en helt særlig oplevelse året rundt og et must for både unge og gamle. Men i juletiden løfter Tivoli oplevelsen til et nyt niveau og skaber den præcis julestemning, man drømmer om. Hvert år i december gennemgår Tivoli en magisk forvandling, når parken lyses op af tusindvis af julelys.
I december forvandles København også til et mekka af julemarkeder fyldt med julelys, dufte, julelækkerier, gaveidéer og hyggelig stemning.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.234,- for 2 personer, hvilket svarer 617,- per person. Husk at vælge “Vores Laveste Pris” på Trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Der kan være mindre forskelle i prisen på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

 

Scandic Copenhagen er et moderne hotel med en fantastisk beliggenhed i hjertet af København og byder på en imponerende udsigt over Søerne og byens skyline.

Hotellet strækker sig over 18 etager med 486 stilfulde og moderne værelser, der er indrettet i enten city- eller country-tema. Du kan du slappe af med en friskbrygget, økologisk kaffe i den hyggelige lobbybar eller nyde en lækker middag i hotellets restaurant. Ønsker du at holde dig aktiv, kan du benytte hotellets fitnesscenter eller leje en cykel for at udforske København fra en anderledes vinkel.

Med sin centrale placering giver Scandic Copenhagen nem adgang til både shopping, kultur og seværdigheder. Mange af byens attraktioner, såsom Tivoli og Strøget, ligger inden for gåafstand, og Hovedbanegården samt Vesterport Station er blot få minutters gang væk, hvilket gør det let at komme rundt i hele København.

Morgenmad er inkluderet i opholdet.

Se det gode tilbud her

 

 

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365