Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Kragerup Gods for kun 867,-


Ophold på det smukke Kragerup Gods for kun 867,- per person inkl. morgenmad og adgang til opvarmet pool og sauna!

Kragerup Gods, der kan dateres helt tilbage til 1327, byder på unikke og individuelt indrettede værelser, hvor der er kælet for de små detaljer. Dette historiske gods ligger i smukke omgivelser og bærer på en fascinerende historie.
Godsets Restaurant Blixen, beliggende i den charmerende kælder i hovedbygningens midterfløj, tilbyder en romantisk middag i rolige og hyggelige omgivelser. Om sommeren kan I nyde jeres måltid på den store terrasse med udsigt over park og skov.
Under et ophold på Kragerup Gods er der masser af muligheder for selvforkælelse. Slap af i det hyggelige poolområde og sauna, eller udforsk godsets aktivitetspark, Go High, hvor du kan teste dine evner i trætoppene med klatring og lange svævebaner. Derudover tilbyder faciliteterne en trampolinpark, fodboldgolf og spændende mordmysterier.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.734,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 867,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til billige priser på Kragerup Gods. Se et udvalg her:

klik på datoerne:
25. – 26. okt15. – 16. nov28. – 29. nov

Hotel

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365