Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Algarvekysten for kun 2.658,-


1 uge på Algarvekysten for kun 2.658,- per person inkl. fly og hyggeligt hotel med pool!

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.

SE det gode tilbud til Algarve HER:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

 

København: 30. nov – 7. dec 2024 (7 nætter)
Pris2.658,-


Hotel

Calema Lejligheder er det ideelle sted for en skøn ferie i Portugal. Med en perfekt beliggenhed er du blot en kort gåtur fra den smukke strand, hvor du kan nyde sandet mellem tæerne, og det livlige centrum er også tæt på.

Komplekset byder på en skøn swimmingpool, hvor du kan køle af med en dukkert, og derefter slappe af på terrassen. Her kan du drømme dig væk på en liggestol eller fordybe dig i en god bog – det er jo ferie. Husk at forkæle dig selv med en forfriskende drink fra baren og nyd den hyggelige atmosfære med dine medrejsende. Personalet er altid venlige og hjælpsomme, hvilket gør disse populære lejligheder til en dejlig ferieoplevelse.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

FLY

Hos Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København til Algarvekysten:

FRA København: 30. nov – 7. dec 2024


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Algarvekysten. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365