Vi finder de bedste rejsetilbud

Julehygge i Hamborg for kun 896,-


Forlænget weekend i Hamborg for kun 896,- per person inkl. 4-stjernet hotel med god beliggenhed!

Hamborgs julemarked er en magisk oplevelse, der forvandler byens historiske centrum til et vintereventyr. Med smukt dekorerede boder på Rathausplatz, duften af gløgg og brændte mandler i luften, og et væld af håndlavede julegaver, er det en destination, man ikke må gå glip af. Markedet byder på noget for alle – fra børnevenlige aktiviteter som karusseller til gourmetoplevelser med lokale delikatesser. Uanset om du er på jagt efter unikke gaver eller bare vil nyde julestemningen, vil Hamborgs julemarked give dig en uforglemmelig oplevelse!

Hamborg er som skabt til en weekendrejse. Her finder du et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

30. nov – 2. dec 2024
Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.792,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 896,- per person. Vælg Mercure på trivago, for at opnå den laveste pris.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

Det 4-stjernede Mercure Hotel Hamburg Mitte ligger kun fem minutters kørsel fra St. Pauli Piers. Derudover er hotellet bekvemt placeret omkring 10 minutters kørsel fra det populære julemarked på Rathausplatz, hvilket gør det til et ideelt udgangspunkt for at opleve den festlige stemning.

Hotellets restaurant, RELAX, tilbyder frokost og aftensmad, og der er også en bar/lounge samt en snackbar/deli til rådighed for gæsterne.

Hotellet ligger desuden tæt på offentlig transport, med blot 7 minutters gang til både Sternschanze U-Bahn og Schlump U-Bahn stationer.

Bemærk: Vælg Mercure på trivago, for at opnå den laveste pris.

Se mere om hotellet her:

Læs videre efter Annoncen
Annonce

TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hamborg. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365