Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Peloponnes for kun 2.499,-


1 uge i Peloponnes for kun 2.499,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med beliggenhed lige ud til stranden!

I Peloponnes på det græske fastland får man en autentisk græsk rejseoplevelse og muligheden for at opleve det historiske, kulturrige og naturskønne Grækenland. I Peloponnes finder man både smukke strande og dejlige strandpromenader, hyggelig shopping og fortræffelige restaurantmuligheder og små indbydende tavernaer!

Se tilbudene til den græske riviera her:
Fra_BillundFra København

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Der er mange rejser til Grækenland at vælge mellem. Se hele udvalget igennem her:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

 

Billund: 30. sep – 7. okt 2024 (7 nætter)
Pris2.499,-

 

København: 30. sep – 7. okt 2024 (7 nætter)
Pris2.499,-


Hotel

God beliggenhed – lige ved vandet

Flisvos ligger lige ud til havet i Tolo. Sæt dig til rette på verandaen ved hotellets egen restaurant – og du når nærmest havet med dine arme. Perfekt beliggenhed, når du vil tage en forfriskende dukkert eller blot nyde en formidabel udsigt. I Tolo kan du nyde ferielivet i de hyggelige gader og dase på stranden, der ligger i gåafstand fra hotellet. Er du interesseret i historie, bør du uden tvivl besøge den nærliggende gamle hovedstad, Nafplio.

På søsterhotellet Flisvos Royal kan du nyde livet ved poolen. Et hyggeligt og fint poolområde med både solstole og parasoller – som du naturligvis frit kan benytte.

Sådan bor du

Dobbeltværelse
På Flisvos bor du på dobbeltværelser med balkon med udsigt til havet eller bjergene. Der er aircondition, telefon, WiFi, TV, køleskab, hårtørrer og safebox på alle værelser. Der kan bo op til tre voksne på hvert værelse.

Pension
Dit ophold er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Mere om Hotel Flisvos
Hotel Flisvos ligger i centrum af Tolo og tæt på hovedgaden med et stort udvalg af restauranter. Hotellet har også sin egen restaurant, hvor de serverer traditionelle- og internationale retter. Fra restauranten har du en fantastisk udsigt over havet. Flisvos har ikke egen pool, men du kan frit benytte søsterhotellet Flisvos Royals poolområde, der ligger på modsatte side af vejen.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Peloponnes.

 

FRA Billund: 30. sep – 7. okt 2024 2024

 

FRA København: 30. sep – 7. okt 2024

TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365