Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på First Hotel Planetstaden for kun 540,-


Weekendophold på 4-stjernede First Hotel Planetstaden i Lund for kun 540,- per person inkl. morgenmad og adgang til spaafdeling!

Lund, en af Sveriges ældste byer, er kendt for sin charmerende atmosfære og historiske arkitektur. Byen er hjemsted for den berømte Lunds Domkirke fra det 12. århundrede, som er et must-see for besøgende. Lund har også en livlig kulturscene, takket være Lunds Universitet, hvilket tilføjer en ungdommelig og kreativ energi til byen. De smalle gader i den gamle bydel er fyldt med hyggelige caféer, restauranter og butikker, og området omkring hotellet giver let adgang til både byens centrum og de omkringliggende naturområder. Lund byder på en blanding af kultur og historie i smukke omgivelser og er ideel for dem, der ønsker en afslappende, men oplevelsesrig tur i Sverige.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 695,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 348,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago. Der er flere alternative datoer til sammenlignelige priser. Vi har samlet et udpluk længere ned på siden.

Entré til First Hotel Planetstaden spaafdeling købes direkte hos hotellet og priserne starter fra 192,- per person, hvilket er er medregnet i ovenstående pris.

Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

8. – 9. dec 24 (1 nat)
HOTEL348,-
SPA192,-
I ALT540,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Prisen for opholdet er 695,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 348,- per person.

Entré til First Hotel Planetstaden spaafdeling købes direkte hos hotellet og priserne starter fra 192,- per person, hvilket er er medregnet i ovenstående pris.

 


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra 8. – 9. december. Der er andre datoer til billige priser på First Hotel Planetstaden. Se et udvalg her:

Klik på datoerne
1. – 2. nov3. – 4. nov22. – 23. nov

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

First Hotel Planetstaden er et moderne og elegant hotel beliggende i Lund, Sverige, og er ideelt for både forretnings- og ferierejsende. Hotellet tilbyder komfortable værelser og en række faciliteter, såsom en fitnessafdeling, sauna og afslapningsområder, hvilket gør det til et perfekt sted at lade op efter en lang dag. Hotellets restaurant serverer både morgenmad og aftensmad, hvor der lægges vægt på lokale og sæsonbetonede råvarer. Gæsterne kan også nyde hotellets bar og loungeområde samt de smukt anlagte udendørsarealer, hvor du kan slappe af med udsigt til de grønne omgivelser. Med en blanding af stil og komfort tilbyder First Hotel Planetstaden en behagelig base for at udforske Lund og omegn.

SE MERE HER:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365