Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hurghada for kun 2.700,-


Til og med 3. november – 1.000,- rabat på rejser i januar!

1 uge i Hurghada for kun 2.700,- per person inkl. fly og lækkert 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og super beliggenhed!

Hurghada er en af Egyptens mest populære kystdestinationer og er kendt for sine fantastiske dykkersteder ved Det Røde Havs koralrev. Byen tilbyder en skøn blanding af afslapning på hvide sandstrande og spændende aktiviteter som dykning, snorkling og sejlture. For dem, der ønsker at udforske mere, ligger Hurghada tæt på ørkenen, hvor man kan tage på safariture eller opleve traditionel egyptisk kultur i nærliggende landsbyer. Byen har også et livligt natteliv, markeder og moderne faciliteter, hvilket gør den til et attraktivt rejsemål for alle typer rejsende.

Bemærk: Benyt rabatkoden JANUARY25 ved bestillingen af din rejse. Herved fratrækkes 1.000,- fra rejsens pris. Rabatkoden gælder rejser til udvalgte destinationer (Fuerteventura, Madeira, Egypten, De Forenede Arabiske Emirater, Tenerife, Gran Canaria og Gambia) med afrejse i perioden 1. januar 2025 til 4. februar 2025. Book senest den 3. november 2024.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

SE det gode tilbud til Hurghada HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Apollo har mange rejser at vælge imellem til januar. Se hele udbuddet igennem her:


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

København: 10. – 17. jan 25 (7 nætter)
Pris2.700,-

 


Hotel

Bella Vista Hurghada er et komfortabelt resort beliggende ved kysten i hjertet af Hurghada, Egypten. Hotellet tilbyder moderne værelser med udsigt over Det Røde Hav, swimmingpool eller den frodige have. Gæster kan nyde en afslappende ferie ved hotellets private strand eller dykke ned i en af de mange pools. Bella Vista har også flere restauranter og barer, der serverer alt fra internationale retter til lokale specialiteter. Hotellet byder på en række aktiviteter som vandsport, snorkling og dykning, samt underholdningsprogrammer og et fitnesscenter, der gør opholdet til en komplet ferieoplevelse.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

FLY

 

Hos Apollo har vi fundet et tilbud fra København til Hurghada:

FRA København: 10. – 17. jan 25

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Hurghada: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365