Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Hotell Mossbylund for kun 799,-


Ophold på det 4-stjernede Hotell Mossbylund for kun 799,- per person inkl. morgenmad og adgang til wellnessområde!

Området omkring Mossbylund er kendt for sin naturskønne skønhed og idylliske kyststrækning. Med kun få skridt til Mossbystrand, en lang sandstrand ved Østersøen, kan gæsterne tage en afslappende gåtur langs vandet eller dykke ned i det klare hav. Den nærliggende by Ystad byder på middelalderlige gader og charmerende bygninger, og er kendt for sin historiske atmosfære. Området er også rig på aktiviteter såsom vandreture, cykling og golf, hvilket gør det til et ideelt sted for både afslapning og eventyr i det sydlige Sverige.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 952,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 476,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago. Der er flere alternative datoer til sammenlignelige priser. Vi har samlet et udpluk længere ned på siden.

Entré til Hotell Mossbylund spaafdeling købes direkte hos hotellet og koster fra 323,- til 519,- per person, hvilket er er medregnet i ovenstående pris.

Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

12. – 13. jan 25 (1 nat)
HOTEL476,-
SPA323,-
I ALT799,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Prisen for opholdet er 952,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 476,- per person.

Entré til Hotell Mossbylund spaafdeling købes direkte hos hotellet og koster fra 323,- til 519,- per person, hvilket er er medregnet i ovenstående pris.

 


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 12. – 13. januar, men der er andre datoer til gode priser på Hotell Mossbylund. Se et udvalg her:

Der kan klikkes på datoerne
12. – 13. dec 15. – 16. dec29. – 30. dec

Hotel

Hotell Mossbylund er et charmerende spa- og boutiquehotel beliggende ved den smukke sydsvenske kyst i Skåne, tæt på Ystad. Hotellet byder på en afslappende atmosfære med moderne værelser og en række skønne faciliteter. Her kan gæsterne nyde en luksuriøs spaoplevelse med både indendørs og udendørs pools, saunaer og en bred vifte af wellness-behandlinger. Hotellets restaurant fokuserer på lokale, økologiske råvarer og serverer lækre retter, der afspejler sæsonens smage. Hotell Mossbylund er perfekt til en afslappende getaway, hvor både komfort og naturskønne omgivelser er i fokus.

Se mere her

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365