Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Weissenhäuser Strand for kun 556,-


3 dages weekendophold på det flotte strandhotel Weissenhäuser Strand for kun 556,- per person inkl. fri adgang til wellness-området Dünenbad!

Strandhotel Weissenhäuser Strand er et førsteklasses helårshotel, der ligger tæt på Danmark og byder på sjov og afslapning for hele familien. Hotellet har moderne og komfortable værelser, og gæster kan nyde faciliteter året rundt. For dem, der søger eventyr, er der adgang til det subtropiske badeland Subtropisches Badeparadies med varmtvandsbassin, wavepool og nogle af de vildeste vandrutsjebaner – dog skal adgang hertil købes separat, da det ikke er inkluderet i værelsesprisen. Det samme gælder for Abenteuer Dschungelland, et jungleland fyldt med eventyr.

For en mere afslappet oplevelse tilbyder hotellet sit eget wellnessområde, Düneland og Oase-Wellness, hvor luksus og ro er i fokus. Her finder du to indendørs pools med 32 grader varmt vand, finsk sauna, romersk dampbad og en række forkælende behandlinger som massage og skønhedsbehandlinger (mod gebyr). Desuden er der et fitnesscenter, snackbar og en udendørssauna til rådighed.

Hotellets restaurant Sonnenrose serverer morgenmad, frokost og middag med et bredt udvalg af retter, mens hotelbaren tilbyder et skønt udvalg af tysk øl, vine og cocktails, hvilket gør det til et perfekt sted at slappe af efter en aktiv dag.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.111,- for 2 personer, hvilket svarer 556,- per person.

Der kan være mindre forskelle i prisen på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Der findes flere billige alternative datoer til Weissenhäuser. Se dem længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 6. – 8. december, men der er andre datoer til billige priser på Weissenhäuser Strand. Se et udvalg her:

KLIK PÅ DATOERNE:
13. – 15. dec20. – 22. dec3. – 5. jan

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

Se mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365