Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Steigenberger Alsik for kun 997,-


Ophold på det lækre Steigenberger Alsik for kun 997,- per person inkl. morgenmad og adgang til Alsik Spa Pool!

Steigenberger Alsik Hotel & Spa er et luksuriøst hotel beliggende ved Sønderborgs havnefront, som byder på moderne elegance og imponerende faciliteter. Hotellet tilbyder rummelige værelser, mange med udsigt over Alssund, hvilket giver en smuk ramme for afslapning. Som gæst kan du tilkøbe adgang til hotellets fitnesscenter samt spaområdet “Alsik Spa Pool & Fitness”, hvor du kan nyde både en swimmingpool, saunaer og dampbade. Hotellet er også kendt for sit eksklusive Alsik Nordic Spa & Wellness, som er det største spaområde i Danmark, med et bredt udvalg af behandlinger og faciliteter mod betaling. Derudover har hotellet flere restauranter, der serverer alt fra nordiske specialiteter til internationale retter, samt en tagterrasse, hvor gæster kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt​.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.344,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 672,- per person.

Entré til Alsik Spa Pool købes direkte hos hotellet og koster 325,- til 375,- per person., afhængigt af dagen, hvilket er er medregnet i ovenstående pris.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

6. – 7. nov 2024
HOTEL672,-
SPA325,-
I ALT997,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Prisen for opholdet er 1.344,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 672,- per person.

Entré til Alsik Spa Pool købes direkte hos hotellet og koster 325,- (man-tors) til 375,- (fre-søn&helligdage) per person., hvilket er er medregnet i ovenstående pris.


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra 6. – 7. november. Der er flere datoer til billige priser på Steigenberger Alsik. Se et udvalg her:

klik på datoen:
9. – 10. nov16. – 17. nov30. – 31. dec

Hotel

SE MERE HER:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365