Vi finder de bedste rejsetilbud

Julemarkeder i Hamborg: Forlænget weekend for kun 610,-


3 dages forlænget weekend i Hamborg for kun 610,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel!

Hamborgs julemarkeder er en fortryllende begivenhed, der omdanner byens historiske centrum til et sandt vintereventyr. De charmerende boder er pyntet med julelys, mens duften af gløgg og ristede mandler fylder luften. Her kan du finde et stort udvalg af håndlavede julegaver og opleve alt fra sjove aktiviteter for børn, som karruseller, til lækre kulinariske oplevelser med lokale specialiteter. Uanset om du leder efter noget særligt til julegaverne eller blot ønsker at indfange julestemningen, er Hamborgs julemarkeder en oplevelse, du sent vil glemme!

Se det gode tilbud til hamborg her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.220,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 610,- per person. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Julemarkeder i Hamborg:

Der er flere julemarkeder i Hamborg, som er meget populære og hyggelige:

Julemarkedet på Rathausmarkt (Rådhuspladsen) – Dette er det største og mest berømte julemarked i Hamborg. Det ligger foran det smukke rådhus, og her finder du mange boder med håndlavede gaver, kunsthåndværk og lækkerier. Markedet har også et nostalgisk legetøjstog for børn.

  1. Historisches Weihnachtsmarkt ved St. Petri-kirken – Dette marked har et historisk tema og tilbyder boder med traditionelt kunsthåndværk og julepynt. Det er et mindre, mere intimt marked med en hyggelig atmosfære.
  2. Weihnachtsmarkt Spitalerstraße – Dette marked ligger på en af de mest kendte shoppinggader i Hamborg. Her er masser af butikker og boder, hvor du kan købe gaver og nyde gløgg og andre varme drikke.
  3. Santa Pauli – Hamborgs “erotiske” julemarked – Dette julemarked på Reeperbahn i St. Pauli har en anderledes og sjov atmosfære, hvor traditionel julehygge møder en lidt frækkere version af markedet.
  4. Winterwald på Jungfernstieg – Dette marked er beliggende langs søen Alster, og det har en fortryllende skovstemning. Det er et populært sted at tage en spadseretur og nyde stemningen med udsigt over vandet.

De fleste af disse julemarkeder åbner i slutningen af november og varer indtil lige før jul, så der er rig mulighed for at opleve den magiske julestemning i Hamborg.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede IntercityHotel Hamburg-Barmbek, der ligger i den nordlige del af Hamborg. Hotellet tilbyder flotte værelser og får meget fine anmeldelser af de tidligere gæster.

Se mere her

Læs videre efter Annoncen
Annonce

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hamborg. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365