Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Fuerteventura med all inclusive for kun 4.698,-


1 uge på Fuerteventura med all inclusive for kun 4.698,- per person inkl. fly og all inclusive!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

SE det gode tilbud HER:
KøbenhavnFra Billund
Bemærk: Apollo viser den samlede pris for 2 personer

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Prisoversigt

københavn: 1. – 8. nov 24 (7 nætter)
Pris4.698,-

 

billund: 1. – 8. nov 24 (7 nætter)
Pris5.498,-


Hotel

Club Drago Park er et familievenligt hotel beliggende i Costa Calma på Fuerteventura, ideelt for dem, der søger en afslappende ferie med masser af faciliteter. Hotellet byder på rummelige og komfortable værelser, og gæsterne kan nyde den store swimmingpool, som er omgivet af solterrasser og palmer. For de aktive er der et veludstyret fitnesscenter, en multifunktionsbane til sport, og hotellet tilbyder også daglige underholdningsprogrammer for både børn og voksne. De mindste kan glæde sig over børnepoolen og miniklubben, hvor de kan deltage i sjove aktiviteter. Hotellets buffetrestaurant serverer et bredt udvalg af internationale retter, og der er også flere barer, hvor gæsterne kan slappe af med forfriskninger. Med sin afslappende atmosfære og mange faciliteter er Club Drago Park et fremragende valg for både familier og par.

SE MERE HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

FLY

På Apollo har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til det fantastiske Fuerteventura!

FRA københavn: 1. – 8. nov 2024

FRA billund: 1. – 8. nov 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365