Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på svensk vingård for kun 580,-


Ophold på den 4-stjernede Flädie Mat & Vingård for kun 580,- per person inkl. morgenmad!

Flädie Mat & Vingård er en smuk vingård og gastronomisk oase beliggende i det naturskønne skånske landskab i Sverige. Her kombineres vingårdens egen vinproduktion med lækre madoplevelser, hvilket gør det til et perfekt sted for både vin- og madentusiaster.

Se det gode tilbud til Flädie Mat & Vingård her

Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.159,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 580,- per person.

Der er mange datoer med samme lave pris i november – se et udvalg længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 23. – 24. november, men der er andre datoer til billige priser på Flädie Mat & Vingård.

Der kan klikkes på datoerne
2. – 3. nov9. – 10. nov16. – 17. nov

 


Hotel

 

Gæsterne kan nyde stilfulde og hyggelige værelser omgivet af vinmarker og skøn natur, og den tilhørende restaurant serverer gourmetretter med fokus på lokale og sæsonbetonede råvarer. Vingården tilbyder også guidede rundvisninger og vinsmagninger, så du kan dykke ned i produktionen af de lokale vine. Flädie Mat & Vingård er ideelt til en afslappende getaway med en skøn kombination af mad, vin og afslapning i idylliske omgivelser.

Se mere her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365