Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dages juletur til Düsseldorf for kun 938,-


3 dages juletur til Düsseldorf for kun 938,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med god beliggenhed!

Düsseldorf er hovedstad i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen og ligger smukt ved Rhinen. Byens gamle bydel Altstadt er kendt for sine mange ølstuer og kaldes verdens længste bardisk. Området er et hit, hvis du er til aften- og natteliv. I Altstadt kan du også besøge et af de mange lokale bryggerier, hvor folk mødes og hygger sig med en øl eller nyder et godt måltid.

Ønsker du at shoppe skal du lægge vejen Königsalle, der byder på en perlerække af butikker og Düsseldorf har tilmed et væld af teatre, koncertsale, gallerier, historiske seværdigheder og skønne parker.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

København: 7. – 9. dec 2024 (2 NÆTTER)
HOTEL661,-
FLY277,-
I ALT938,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.321,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 661,- per person.

Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Wyndham Garden Düsseldorf City Centre, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flotte værelser og central beliggenhed i Düsseldorf!

SE MERE HER:

Julemarkeder

Düsseldorf er et fantastisk sted at opleve julemarkeder, og byen er kendt for at have nogle af de smukkeste i hele Tyskland. Hvert år forvandler byen sig i adventstiden til en magisk juleby med flere markeder spredt ud over byens centrum. Her er et overblik over nogle af de vigtigste julemarkeder i Düsseldorf:

1. Marktplatz (Gamle By)

Dette julemarked ligger i hjertet af Düsseldorfs gamle bydel (Altstadt), og det er uden tvivl et af de mest charmerende. Pladsen foran det historiske rådhus bliver omdannet til en eventyrlig scene med små træboder, der sælger julepynt, håndværk og lokale specialiteter. Det store juletræ og den historiske kulisse gør oplevelsen endnu mere magisk.

2. Heinrich-Heine-Platz

Dette marked er kendt for sin overdådige julebelysning, der strækker sig over hele pladsen og giver en spektakulær atmosfære. Markedet her er ofte indrettet i en Art Nouveau-stil og tilbyder alt fra gourmetmad til kunsthåndværk. Det er et perfekt sted for dem, der leder efter unikke julegaver.

3. Schadowplatz

På Schadowplatz kan man opleve et mere moderne julemarked med fokus på både traditionelle og moderne varer. Her finder du et stort udvalg af mode, designvarer og klassisk julepynt. Området ligger tæt på Königsallee, Düsseldorfs berømte shoppinggade, hvilket gør det oplagt at kombinere julemarkedet med julegaveindkøb.

4. Kö-Bogen Markt

Dette julemarked ligger ved den eksklusive Königsallee og tiltrækker mange besøgende på grund af dets elegante design og luksuriøse boder. Her kan man købe gourmetjulevarer, eksklusivt håndværk og nyde udsøgte delikatesser.

5. Little Angels’ Market (Engelsmarkt)

Dette julemarked, der ligger tæt på Schadowplatz, har en mere intim atmosfære med fokus på traditionelt håndværk og gaver. Markedet er pyntet i engletema, hvilket skaber en magisk atmosfære for besøgende, især børnefamilier.

6. Corneliusplatz

Ud over de klassiske julemarkeder har Düsseldorf også en stor skøjtebane på Corneliusplatz, som er meget populær blandt både børn og voksne. Her kan du leje skøjter og nyde en tur rundt på isen midt i den julepyntede by.

Julemarkedets åbningsdatoer

Julemarkederne i Düsseldorf åbner normalt fra midten af november og varer frem til lige før jul. I 2024 er det forventet, at de vil være åbne fra omkring den 21. november til den 30. december. Vær opmærksom på, at datoer kan variere en smule afhængigt af markedet.

Tip

Husk at prøve klassiske tyske julespecialiteter som Glühwein (varm krydret vin), Bratwurst, og Lebkuchen (tysk julekage), mens du nyder den festlige atmosfære.

At besøge Düsseldorfs julemarkeder er en oplevelse fyldt med julehygge og festlig stemning – det perfekte sted til at komme i julestemning!


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Fly

På Skyscanner har vi fundet billige flybilletter fra København til Düsseldorf:

FRA København: 7. – 9. dec 2024


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt og kan bestilles her:

Se mere her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365