Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Koh Chang for kun 7.999,-


2 uger på Koh Chang for kun 7.999,- per person inkl. direkte fly til Bangkok med bagage og 3,5-stjernet hotel med morgenmad, pool og super beliggenhed lige ved stranden!

Nyd det uforstyrrede ø-liv med fantastiske strande på Koh Chang, der er en stor og frodig nationalpark. Koh Chang ligger ca. 6 timers kørsel fra Bangkok og øen er stadig en forholdsvis uberørt ø, hvor du kan nyde stilheden og få en afslappende ferie uden trængsel i smukke omgivelser.

Se det gode tilbud her:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

København: 18. nov – 3. dec 24 (14 nætter)
Pris per person7.999,-

 


Hotel

Charmerende og hyggeligt hotel direkte på White Sand Beach

Der er ingen tvivl – Koh Chang Banpu Hotel er måske Koh Changs mest hyggelige hotel. Hotellet emmer af en afslappende stemning og personlig service. Her føler man sig kort sagt hjemme fra første sekund.

Koh Chang Banpu Hotel ligger direkte på White Sand Beach og omgivet af frodige, grønne haver. Hotellet er kendt af mange danskere, der ofte vender tilbage, fordi stedet virkelig charmerer enhver.

Hotellet er bygget i naturens egne materialer og har en hyggelig, åben lobby med siddepladser og restaurant/bar. Her serverer hotellet din morgenmad, og i løbet af dagen er der rig mulighed for at købe sig en forfriskning. Ved siden af restauranten ligger poolområdet, der har en skøn udsigt over havet. Ved poolen er der liggestole og parasoller, som du frit kan benytte.

Koh Chang Banpu Hotel er et rigtig godt valg, hvis du søger et charmerende, mindre hotel. Når du bor på Koh Chang Banpu, bor du midt i byen og direkte ved stranden i hyggelige omgivelser – for mange et rigtig godt valg, hvis man ikke behøver mange faciliteter på sin ferie, men i stedet vægter beliggenhed højt.

Sådan bor du

Superior værelse
Superior værelserne ligger i en bygning i den tæt beplantede have. Værelserne er hyggeligt indrettet med trægulv, aircondition, safeobx, badeværelse med hårtørrer, elkedel, TV, WiFi og balkon eller terrasse. Der er plads til op til tre personer på værelset.

Pension
Dit ophold er med morgenmad, men du kan tilkøbe halvpension (morgen- og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Se mere her:

Læs videre efter Annoncen
Annonce

FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et meget godt tilbud fra København til Koh Chang.

Fra: København: 18. nov – 3. dec 2024

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.

Der er 3 muligheder for transport til Koh Chang. Bus, fly eller taxa. En tur i bus tager ca. 6 timer og koster ca. 180,- for en returbillet per person. Se mere her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365