Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Tenerife for kun 3.873,-


Til og med i morgen – 1.250,- rabat på alle rejser til Spanien!
F.eks. 1 uge på Tenerife for kun 3.873,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool, fantastisk udsigt og super beliggenhed!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

Bemærk: Benyt rabatkoden VIVA ved bestillingen af din rejse til Spanien. Herved fratrækkes 1.250,- fra rejsens pris. Rabatkoden gælder alle rejser til Spanien med afrejse i perioden 1. november 2024 til 30. september 2025. Book senest den 13. oktober 2024.

SE det gode tilbud til Tenerife HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Apollo har mange rejser at vælge imellem til Spanien. Se hele udbuddet igennem her:


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

København: 15. – 22. dec 2024 (7 nætter)
Pris3.873,-


Hotel


Elegante Atlantic Holiday i det sydlige Tenerife er perfekt for dem, der søger et hotel tæt på havet, med fremragende service og en betagende udsigt over Atlanterhavet og La Gomera. Udsigten fra poolområdet er virkelig noget særligt! Hotellet vil også blive renoveret og forbedret inden vintersæsonen 23/24. Som på alle Apollo Mondo Selected-hoteller kan du glæde dig til morgenyoga flere dage om ugen og afslappende øjeblikke med en god kop kaffe eller en forfriskende juice i Mondo Café.

Apollo Mondo Selected-hotellet Atlantic Holiday ligger direkte ved klipperne mod havet i Callao Salvaje på Tenerife. Hotellet tilbyder lyse og flotte lejligheder, velegnede til både par og familier med større børn. Stranden, restauranter og barer er inden for gåafstand. Til vintersæsonen 2023/2024 vil hotellet have gennemgået en opfriskning af de offentlige områder samt værelserne/lejlighederne.

Dejligt poolområde og tagterrasse Hotellet byder på et skønt poolområde med en stor saltvandspool, der er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og ved dårligt vejr. Der er også en lille, separat børnepool. Solstole og parasoller er tilgængelige, og håndklædeservice kan fås mod betaling. Hotellet har også en stor sol-/tagterrasse med smuk udsigt over Atlanterhavet og øen La Gomera.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

FLY

 

Vi har fundet tilbud fra København til Tenerife:

 

FRA København: 15. – 22. dec 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen hos apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365