Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Marstrands Havshotell for kun 531,-


Ophold på det 4-stjernede Marstrands Havshotell nord for Göteborg for kun 531,- per person inkl. morgenmad og adgang til spa!

Marstrands Havshotell er et elegant kysthotel beliggende på den naturskønne ø Marstrand, lige ved den svenske vestkyst. Hotellet tilbyder en afslappet og luksuriøs atmosfære, hvor gæsterne kan nyde den fantastiske udsigt over skærgården og havet.

Se det gode tilbud til Marstrand HavsHotell her

Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.061,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 531,- per person.

Der er mange datoer med samme lave pris i oktober og november.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

Marstrands Havshotell er kendt for sit førsteklasses spa, der byder på opvarmede pools, saunaer, dampbad og et bredt udvalg af wellness-behandlinger, perfekt til afslapning og fornyelse. Hotellets restaurant serverer lækre retter med fokus på friske, lokale råvarer fra havet. Med sin beliggenhed tæt på både natur, charmerende byliv og historiske seværdigheder som Carlstens Fästning, er Marstrands Havshotell en perfekt destination for dem, der ønsker en rolig og naturskøn getaway.

Se mere her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365