Vi finder de bedste rejsetilbud

Familieweekend i Göteborg for kun 953,-


Familieweekend i Göteborg for kun 953,- per person ved 4 personer inkl. entré og turpas til forlystelsesparken Liseberg og 2 nætter på unikt og eventyrligt 4-stjernet hotel med lækker morgenmad og super beliggenhed lige ved siden af parken!

Liseberg er en af Nordens største forlystelsesparker, beliggende i Göteborg. Parken byder på alt fra vilde rutsjebaner som “Helix” og “Valkyria” til familievenlige attraktioner i “Kaninlandet”. Derudover er der smukke haver, hyggelige spisesteder og særlige sæsonoplevelser som et magisk julemarked. Med sin blanding af spænding og charme er Liseberg et must for både børn og voksne.

Göteborg byder på ufattelig smuk skærgårdsnatur og et centrum med små specialbutikker, gallerier, restauranter, caféer og hyggelige konditorier. Samtidig ligger nogle af verdens bedste restauranter i Göteborg og byen kan prale af Skandinaviens måske bedste shopping-muligheder.

Se det gode tilbud til Göteborg her

Bemærk: Den samlede pris for forlystelsespark og hotel er 3.812,- for 4 personer, hvilket svarer til 953,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Liseberg: 8. – 10. nov 2024 (2 NÆTTER)
HOTEL714,-
PARK239,-
I ALT953,-Pris pr. person ved 4 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.857,- for 4 personer i et værelse, hvilket svarer til 714,- per person.

Entré og turpas i forlystelsesparken Liseberg koster 365,- SEK per person, hvilket svarer til 239,- DKK.

 


Hotel

Liseberg Grand Curiosa Hotel er et unikt og eventyrligt hotel beliggende ved siden af Liseberg forlystelsespark i Göteborg. Inspireret af 1800-tallets opdagelsesrejsende er hotellet fyldt med finurlige detaljer, hemmelige døre og nostalgisk charme. Gæsterne kan gå på opdagelse i et univers af kuriositeter, der bringer fantasien til live.

Hotellet har 457 værelser, der er designet til både par og familier. Mange af værelserne er særligt indrettet til børn med køjesenge og legende temaer, mens de større suiter byder på ekstra komfort og luksus. Rutsjebanen, der snor sig gennem lobbyen, er et særligt højdepunkt, som forbinder hotellets etager på en sjov og anderledes måde.

Med sin temarestaurant, hyggelige café og interaktive legeområder er Liseberg Grand Curiosa Hotel mere end bare et sted at overnatte – det er en oplevelse i sig selv, hvor både børn og voksne kan skabe minder, der varer ved.

Se mere her:

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Liseberg forlystelsespark

Liseberg er en af Nordens største og mest populære forlystelsesparker, beliggende i hjertet af Göteborg, Sverige. Siden åbningen i 1923 har parken været et ikonisk rejsemål for både lokale og turister, der søger spænding og underholdning. Liseberg kombinerer klassiske forlystelser med moderne attraktioner og tilbyder noget for alle aldre.

Parken er kendt for sine adrenalinfyldte rutsjebaner som “Helix” og “Valkyria”, der byder på vilde loops og svimlende fald. For dem, der foretrækker en mere afslappet oplevelse, er der smukke haver, hyggelige caféer og familievenlige attraktioner som den eventyrlige børnezone “Kaninlandet”. I julesæsonen forvandles Liseberg til et fortryllende vinterlandskab med lys, skøjtebane og julemarkeder.

Med sin unikke blanding af spænding, tradition og atmosfære er Liseberg et must-see, uanset om man er til hvinende forlystelser eller blot ønsker at nyde den stemningsfulde park og dens mange oplevelser.

Se mere her

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365