Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend på Bornholm på Griffen Spa Hotel for kun 1.450,-


3 dages forlænget weekend på Bornholm på det flotte Griffen Spa Hotel for kun 1.450,- inkl. morgenmad og adgang til spa!

Griffen Spa Hotel er Bornholms flotte spahotel med Østersøen i forhaven. Forkæl dig selv med lækre moderne omgivelser, stort spa & wellnessområde, og en særdeles populær restaurant, hvor maden lever op til den imponerende udsigt. En udsigt der er så smuk, at den er kåret som en af Bornholms bedste udsigter.
I det 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa er den dramatiske, bornholmske natur overført til wellness i et moderne spabad. Bade, saunaer og bassiner er designet og opkaldt efter øens seværdigheder – og det meste af saunaen er bygget i bornholmsk granit!

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 2.900,- for 2 personer hvilket svarer til 1.456,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

 

SE MERE HER

 

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365