Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Hotel Kolding for kun 369,-


Weekendophold på det 4-stjernede Hotel Kolding for kun 369,- per person inkl. morgenmad!

Med blot en kort køretur på cirka 35 minutter til Legoland, er hotellet perfekt for familier, der ønsker at få det sidste ud af Legolands Halloween-sæson, som slutter i begyndelsen af november. På turen fra den 2. til 3. november kan I nyde de sidste dage med Halloween-temaet i Legoland, hvor parken er pyntet med græskar og byder på spændende aktiviteter for både børn og voksne. Efter en dag fyldt med sjov og eventyr kan I vende tilbage til Hotel Kolding, hvor I kan slappe af i de behagelige værelser og nyde hotellets faciliteter, der er skræddersyet til et afslappende ophold.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 738,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 369,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

Hotel Kolding er et moderne og komfortabelt hotel, centralt beliggende i Kolding, hvilket gør det til et ideelt udgangspunkt for en weekendtur.

Se mere her

Læs videre efter Annoncen
Annonce

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365