Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hurghada med all inclusive og kæmpe vandland for kun 3.909,-


1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 3.909,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet resort med 30 vandrutsjebaner!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

 

SE det gode tilbud til Hurghada HER:
Fra_AarhusKøbenhavn
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

Aarhus: 5. – 12. jan 2025 (7 nætter)
Pris3.909,-

 

københavn: 5. – 12. jan 2025 (7 nætter)
Pris4.550,-


Hotel

Titanic Aqua Park Resort er det perfekte valg for dem, der er på udkig efter vandrutsjebaner og sjove aktiviteter for hele familien. Hotellet ligger ca. 17 km fra Hurghadas centrum, og har desuden kun 700 m til den smukke sandstrand, som nemt kan nås med hotellets bus, der kører flere gange om dagen.

Hotellet er pænt og ryddeligt og er blevet fuldstændig renoveret. Her finder du en af de største vandparker i Hurghada, hvor både børn og badelystne voksne kan more sig. Der er ikke mindre end 30 forskellige vandrutsjebaner, et bølgebassin og en doven flod – med andre ord de perfekte omgivelser til en hyggelig badeferie for hele familien.

Se mere her:
Fra_AarhusKøbenhavn

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Fly

Hos Sunweb har vi fundet gode tilbud fra Aarhus og København til Hurghada:

FRA Aarhus: 5. – 12. jan 2025

 

 

FRA København: 5. – 12. jan 2025

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365