Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på Elisefarm i Sverige for kun 351,-


Weekendophold på det 4-stjernede Elisefarm i Sverige for kun 351,- per person inkl. morgenmad!

Elisefarm er en smuk herregård beliggende i det skånske landskab i Sverige, kendt for sin charmerende atmosfære og naturskønne omgivelser. Det er et ideelt sted for dem, der søger en afslappende getaway i fredfyldte omgivelser, med nærhed til både golfbaner og natur. Her kan du nyde roen og få en autentisk herregårdsoplevelse, hvor de elegante værelser kombinerer moderne komfort med klassisk indretning.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 702,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 351,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Alternative datoer

Vi har taget udgangspunkt i en overnatning fra d. 3. – 4. nov, men der er flere tilgængelige datoer med gode priser hos Elisefarm.

Klik på datoerne:
6. – 7. okt8. – 9. dec15. – 16. dec

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

Elisefarm tilbyder også et luksuriøst spacenter, hvor gæster kan slappe af og lade sig forkæle. Spafaciliteterne omfatter blandt andet opvarmede pools, saunaer og en udendørs jacuzzi med udsigt over den smukke natur. Der er også mulighed for at bestille forskellige wellness-behandlinger, såsom massage og skønhedsbehandlinger. Det er vigtigt at bemærke, at adgang til spaområdet og behandlinger ikke er inkluderet i overnatningsbookingen, men skal bestilles separat. Derfor anbefales det at reservere spaoplevelsen i forvejen for at sikre, at du kan nyde fuld afslapning under dit ophold.

Se mere her

Læs videre efter Annoncen
Annonce

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365