Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Schloss Hotel Wolfsbrunnen for kun 728,-


Ophold på det smukke Schloss Hotel Wolfsbrunnen for kun 728,- per person inkl. morgenmad!

Området omkring Schloss Hotel Wolfsbrunnen er ideelt for naturelskere og kulturinteresserede. Hotellet ligger i den naturskønne delstat Hessen, tæt på den maleriske Werra-flod, hvilket giver rig mulighed for afslappende vandreture, cykelture og bådture. De omkringliggende skove og bakker inviterer til udendørs aktiviteter som vandring, og der er flere naturskønne udsigtspunkter at udforske.

I nærheden kan man også finde historiske seværdigheder som den middelalderlige by Eschwege, der byder på charmerende bindingsværkshuse og små hyggelige caféer. For historieinteresserede er Wartburg-slottet, et UNESCO-verdensarvssted, en kort køretur væk. Dette slot har stor historisk betydning, blandt andet som stedet, hvor Martin Luther oversatte Bibelen. Området byder således på en perfekt kombination af afslappende natur, kulturelle oplevelser og historiske udflugter.

Se det gode tilbud her

Den samlede pris for opholdet er 1.455,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 728,- per person. Der er flere alternative datoer til billige priser. Se et udvalg herunder.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i den 18. – 19. oktober, men der er andre datoer til gode priser på Schloss Hotel Wolfsbrunnen. Se et udvalg her:

klik på datoerne
19. – 20. okt26. – 27. okt16. – 17. nov

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Hotel

 

 

Schloss Hotel Wolfsbrunnen er et historisk og luksuriøst hotel beliggende i en storslået slotsejendom omgivet af naturskønne landskaber i det centrale Tyskland. Hotellet tilbyder en unik kombination af klassisk elegance og moderne komfort, hvor gæsterne kan nyde smagfuldt indrettede værelser med udsigt over den frodige park eller søen. Blandt faciliteterne finder man en eksklusiv spa, der byder på sauna, dampbad og forskellige wellness-behandlinger, ideelt til afslapning efter en dag med udforskning. Der skal tilkøbes adgang til spaen ved hotellet.

Hotellets gourmetrestaurant serverer udsøgte retter, ofte med fokus på regionale råvarer, og skaber en uforglemmelig kulinarisk oplevelse i smukke omgivelser. Derudover er der gode muligheder for bryllupper og events i de elegante balsale, samt aktiviteter som vandreture og cykling i de omkringliggende skovområder, hvilket gør Schloss Hotel Wolfsbrunnen til en perfekt destination for både afslapning og eventyr.

Se mere her

Læs videre efter Annoncen
Annonce

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365