Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold på spahotel i Hamborg for kun 426,-


Weekendophold på det 5-stjernede Privathotel Lindtner Hotel i Hamborg med lækre spa og wellnessfaciliteter og morgenmad for kun 426,- per person!

Hamborg om vinteren er fyldt med charme, og byen byder på masser af oplevelser, selv i januar. Du kan udforske Hamborgs berømte havn, tage en tur rundt i den historiske Speicherstadt eller nyde den imponerende udsigt fra Elbphilharmonie. Selvom det er vinter, er byen stadig levende, med hyggelige caféer og restauranter, der serverer varmende specialiteter som glühwein og tyske delikatesser. Shopping i de mange eksklusive butikker i området omkring Jungfernstieg eller en afslappende spadseretur omkring Alstersøen gør Hamborg til et perfekt rejsemål, når du trænger til et pusterum i de kolde vintermåneder.

Se det gode tilbud her

Den samlede pris for opholdet er 852,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 426,- per person.

Der er flere alternative datoer med billige priser. Vi har samlet et udpluk længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 3. – 4. januar, men der er andre datoer til gode priser på Privathotel Lindtner. Se et udvalg her:

Der kan klikkes på datoerne
20. – 21. okt13. – 14. dec11. – 12. jan

Hotel

Privathotel Lindtner i Hamborg er en elegant oase af ro og luksus, ideel til en vinterferie i januar. Hotellet kombinerer moderne design med klassisk charme og tilbyder rummelige værelser og suiter, der er indrettet med fokus på komfort og stil. Med en prisbelønnet spa og wellness-område kan du forkæle dig selv med afslappende behandlinger efter en dag med udforskning af byen. Hotellets to restauranter byder på delikate kulinariske oplevelser, med fokus på lokale og økologiske råvarer, hvilket gør det til en oplagt base for et afslappende og eksklusivt vinterophold.

Se mere her

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365