Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Mauritius med halvpension for kun 17.637,-


2 uger på Mauritius med halvpension for kun 17.637,- per person inkl. fly, bagage og lækkert 3,5-stjernet hotel med pool og super beliggenhed tæt på stranden!

Forkæl dig selv med en drømmerejse og tag turen til paradis! Mauritius er smukke sandstrande med turkist vand og storslået snorkling i smukt koralrev. Tilsæt gourmetmad, fantastisk service og mange aktiviteter for både store og små og du har ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Som Mark Twain skrev: “Jeg tror, at Gud først skabte Mauritius og derefter Himlen som en kopi deraf

 

SE DET GODE TILBUD til mauritius HER:
Bemærk: Apollo viser den samlede pris for to personer!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

KØBENHAVN: 14. – 29. jan 25 (14 nætter)
v/2 personer17.637,-


Hotel

Coin de Mire Attitude ligger på den nordlige del af Mauritius, tæt ved den smukke Bain Boeuf-strand. Resortet byder på afslappende og solrige feriedage i en idyllisk atmosfære med svajende palmer omkring poolområdet. Opholdet inkluderer halvpension, og der er mange muligheder for at prøve aktiviteter som stand up paddle (SUP), snorkling, dykning, kitesurfing og endda dybhavsfiskeri. Hotellet ligger blot en kort gåtur fra stranden og er ideelt til en ferie med afslapning, lækker mad og en bred vifte af sportsaktiviteter. I nærheden ligger også Grand Baie, hvor du kan shoppe og opleve lokale fiske- og grøntsagsmarkeder.

Hotellet har et dejligt poolområde, der inkluderer en separat børneafdeling, hvor solstole og parasoller er til rådighed både ved poolen og på stranden. Håndklæder til både pool og strand er inkluderet. Buffeten i restauranten Le Cap serverer morgenmad, frokost og middag, og der er mulighed for at bestille en særlig hummermenu til festlige lejligheder. Du kan også nyde lokale retter i à la carte-restauranten Kot Nou eller smage lokale specialiteter fra Taba-J foodtrucken, som også serverer kaffe, te, pandekager og sødt bagværk om eftermiddagen. Hotellet har en poolbar med drinks og snacks samt strandservice til drikkevarer, og en tebar. Dresscode til middag er pæn, med lange bukser eller pæne bermuda-shorts for mænd.

Aktiviteterne på Coin de Mire Attitude er mange og inkluderer et fitnessrum, vandaerobic, SUP, tennis, boule, bordtennis, kajak og vandcykler. Der er også mulighed for yoga, dykning, katamaranture og kitesurfing mod betaling. Spaen tilbyder et udvalg af skønhedsbehandlinger, og der er underholdning et par aftener om ugen. For de yngste gæster mellem 3 og 12 år findes der en børneklub med engelsktalende personale.

Hele hotellet har gratis Wi-Fi, og der er et minimarked kaldet Bulk Shop Corner. På afrejsedagen kan gæsterne benytte et opbevaringsrum med bruser. Pereybere Beach ligger 2 km væk, og man skal krydse en vej med lokal trafik for at nå dertil. Grand Baie, som ligger 4 km væk, tilbyder et rigt udvalg af restauranter, barer, butikker og lokale markeder. Hovedstaden Port Louis ligger 35 km fra hotellet.

Coin de Mire Attitude er engageret i bæredygtighed og miljøbeskyttelse gennem deres initiativ “Positive Impact”, som omfatter genplantning af mangrover langs kysten, miljøtræning af personalet samt støtte til lokale kunstnere og kulturelle arrangementer.

SE MERE HER:

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Fly

 

På Apollo har vi fundet et godt tilbud til Mauritius. Der er mange alternative datoer til sammenlignelige priser og rejselængden kan justeres efter behov.

FRA København: 14. – 29. jan 2025

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser på Mauritius og bestil nemt på Getyourguide her:


Transport

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365