Vi finder de bedste rejsetilbud

Getaway på Smygehus Havsbad i Trelleborg for kun 417,-


Getaway i Trelleborg på det smukke 4-stjernede Smygehus Havsbad for kun 417,- per person inkl. morgenmad!

Smygehamn er en idyllisk landsby ved Sveriges sydligste punkt, Smygehuk. Byen er kendt for sin naturskønne kystlinje, hvor besøgende kan nyde smukke vandreture og besøg ved fyrtårnet på Smygehuk. Som turist kan man slappe af ved havet, besøge lokale caféer, og udforske små kunsthåndværksteder. Det er også et perfekt sted at opleve den friske havluft og tage en dukkert fra kystens badebroer.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 833,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 417,- per person.

Bemærk også: Adgang til spa og/eller wellness behandlinger skal tilkøbes hos hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 29. – 30. september, men der er andre datoer til gode priser på Smygehus Havbad.

KLIK PÅ DATOERNE
18. – 19. 1023. – 24. .1130.11 – 1. 12.

 


Hotel

Smygehus Havsbad ligger i den charmerende landsby Smygehamn, tæt på Sveriges sydligste punkt, Smygehuk. Med sin beliggenhed mellem Trelleborg og Ystad samt nær Malmø og København, er det det perfekte sted at slappe af ved kysten og nyde havudsigten.

Gæster kan vælge mellem hyggelige små huse med terrasse eller moderne hotelværelser, alle med komfortable senge, flot indretning, gratis wi-fi og morgenmad inkluderet. Der er også fri parkering ved hotellet.

Hotellets restaurant tilbyder en varieret menu med fokus på lokale råvarer og kreative retter. Frokosterne er hjemmelavede og populære blandt gæsterne.

I afslapningsafdelingen kan man nyde en sauna, infinity-pool og indendørs pool. For de aktive er der et fuldt udstyret fitnesscenter, og gæster kan tage en dukkert fra hotellets badebro. Både fitness- og afslapningsområdet er gratis for hotellets gæster.

 

Se mere her

Læs videre efter Annoncen
Annonce

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365