Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Tenerife for kun 3.999,-


1 uge på Tenerife for kun 3.999,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

SE det gode tilbud til Tenerife HER:
Fra_BillundFra_AalborgKøbenhavn
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter et godt Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter Annoncen
Annonce

Prisoversigt

 

Billund: 8. – 15. dec 2024 (7 nætter)
Pris3.999,-

 

Aalborg: 8. – 15. dec 2024 (7 nætter)
Pris3.999,-

 

København: 8. – 15. dec 2024 (7 nætter)
Pris3.999,-


Hotel

Et hotel, som hele familien vil nyde!

Hotel Tropical Park er et skønt familiehotel med underholdning for alle aldre. Hotellet ligger i en mindre by ved navn Callao Salvaje blot 11 kilometer fra Costa Adeje. Hotellets hjerte er uden tvivl de store og gode poolområder, hvor du kan nyde familiens selskab eller solens varme med en god bog i hånden.

Der er gode områder for både store og små. De yngste gæster kan muntre sig på legepladsen og børnepoolen (opvarmet), som ligger lige ved siden af hinanden. Det gør det nemt for forældre at have et øje på børnene fra en af de nærliggende solstole. Der er også to store swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet samt en jacuzzi.

Vil du bevæge dig under ferien, er der rig mulighed for det. Der er nemlig både fitnesscenter, tennis- og squashbane (mod betaling) samt bordtennis- og billardbord. Er du mere til selvforkælelse, har hotellet en sauna og wellnessafdeling, hvor du kan tilkøbe forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.

Det er tydeligt, at både hotellet og lejlighederne er totalrenoveret i 2017. Hotellet fremstår lyst med pæne lejligheder indrettet med trægulve og flot interiør. Køkkenerne er veludstyrede, og du kan nemt lave et eller flere af feriens måltider her.

Hotellet ligger i Callao Salveje, hvor du finder enkelte restauranter og et minimarked. Derudover er der tre kilometer til Adeje, hvor du kan gå langs den lange strandpromenade hele vejen til Los Cristianos. Her er der massevis af restauranter, butikker, barer og cafeer. På hotellet finder både en poolbar med drikkevarer og snacks, en hotelbar samt en buffetrestaurant, hvor morgenmad, frokost og aftensmad serveres.

Sådan bor du
Alle suiter er indrettet med aircondition, satellit-tv, safebox (mod betaling), køkken med køle- og fryseskab, kogeplader, mikroovn, strygejern og -bræt samt toilet/mad med regnvandsbruser, hårtørrer og toiletartikler. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Suite med balkon eller terrasse: Tilvælg evt. pool- eller havudsigt. Suiterne er indrettet med opholdsrum med køkkenniche, bad/toilet samt et separat soveævrelse. Der er plads til en til fire personer (dog maks. tre voksne) på hvert værelse.

Pension
Dit ophold er uden pension, men det er muligt at tilkøbe både morgenmad, halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) og All Inclusive.

SE MERE HER:
Fra_BillundFra_AalborgFra København

 


Læs videre efter Annoncen
Annonce

FLY

 

Vi har fundet tilbud fra København, Billund og Aalborg til Tenerife:

 

FRA Billund: 8. – 15. dec 2024

 

FRA Aalborg: 8. – 15. dec 2024

 

FRA København: 8. – 15. dec 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365