Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Gambia med all inclusive og business class fly for kun 9.671,-


1 uge i Gambia med all inclusive og business class for kun 9.671,- per person inkl. fly på business class og elegant hotel med all inclusive, pool og god beliggenhed lige på stranden! – eller 2 uger for kun 14.906,-

Det lille afrikanske land Gambia byder på mange oplevelser og kilometerlange strande ud til Atlanterhavet. I Gambia finder I en spændende blanding af naturoplevelser, lækker lokal mad og masser af sol. Nyd det trygge og afslappede liv på stranden og tag f.eks. på en sejltur langs Gambiafloden, der giver masser af frugtbar og smuk natur.

Benyt den eksklusive rabatkode Rejs365 ved bestillingen af din rejse til Gambia. Herved fratrækkes 1.000,- per person. Rabatkoden gælder alle rejser med fly og hotel til Gambia med afrejse i perioden 5. november 2024 til 25. marts 2024. For at opnå rabatten på 1.000,- per person skal rejsen senest bookes den 10. september 2024.

SE det gode tilbud HER:
1 uge2 uger
Benyt den eksklusive rabatkode Rejs365 ved bestillingen af din rejse til Gambia. Herved fratrækkes 1.000,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 19. – 26. nov 24 (7 nætter)
v/2 personer9.671,-

Benyt den eksklusive rabatkode Rejs365 ved bestillingen af din rejse til Gambia. Herved fratrækkes 1.000,- per person.


Hotel

Det elegante Sunbeach Hotel & Resort er et All Inclusive-hotel beliggende på en halvø med Atlanterhavet på den ene side og Gambiafloden på den anden. Her kan du nyde en svømmetur fra sandstranden. Hotellet byder på et dejligt poolområde og lækre måltider i dets restauranter. I løbet af dagen er der et bredt udvalg af sportsaktiviteter og mulighed for at træne i hotellets fitnessrum. Poolområdet inkluderer en stor swimmingpool og en aflang børnepool, omgivet af solstole og parasoller ved både poolen og stranden. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet i opholdet. Atlanterhavsstranden har en smal sandstribe med høje bølger og undervandsstrømme, hvilket gør den mindre egnet til svømning, mens stranden ved Gambiafloden har lavt vand, er relativt børnevenlig og har roligt vand, dog med enkelte undervandsstrømme.

Togali buffetrestaurant tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad, mens La Cucina à la carte-restaurant serverer fisk, skaldyr og internationale retter på udvalgte dage og kræver reservation. Poolbaren med tagterrasse serverer drikkevarer, is og frugt i løbet af dagen og drinks indtil midnat. Lobbybaren er åben døgnet rundt, og Bamboo Bar ligger i hotellets have.

Spa-behandlinger og massage er tilgængelige mod betaling. Gæsterne kan deltage i en række aktiviteter som vandaerobic, vandpolo, beachvolley, dart, quizzer, bingo, zumba, eller træne i fitnessrummet. For børn arrangeres der aktiviteter som ansigtsmaling, fodbold og strandvandringer. Når aftenen falder på, samles både lokale og gæster på stranden for at spille fodbold, mens sælgere går rundt med frugt og souvenirs. Der tilbydes også underholdning om aftenen.

Hotellet tilbyder gratis wifi overalt, og strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen efter anmodning. Lige uden for hotellet finder du lokale markeder med frugt og farverige tekstiler samt barer, restauranter og et stort supermarked.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Gambia. Tilvælg Business class under bestillingen:

FRA københavn: 19. – 26. nov 24


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Ios: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365