Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på smukke Brač i Kroatien for kun 3.100,-


1 uge på smukke Brač i Kroatien for kun 3.100,- per person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med morgenmad, pool og fantastisk beliggenhed!

Nær Split ligger øen Brač, der er den tredjestørste ø i den kroatiske skærgård og en af landets smukkeste øer. Her finder du både vidunderlig natur, dejlige strande, stemningsfulde restauranter samt masser af aktiviteter og oplevelser.

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter et godt last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 21. – 29. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer3.100,-


Hotel

Bluesun Borak ligger idyllisk placeret mellem fyrretræer, hvorfra du kan skimte havet gennem grenene. Hotellet er perfekt beliggende mellem Kroatiens ikoniske strand, Zlatni Rat, og den charmerende by Bol, kendt for sine smalle gader og hyggelige havn. Kun en strandpromenade adskiller hotellet fra stenstranden, hvor du kan nyde afslappende dage ved poolen, gå ture langs kysten eller nyde en kop kaffe i skyggen af træerne – og måske tage en dukkert i det krystalklare kroatiske vand.

Bluesun Borak ligger lige ved stranden, tæt på den lille landsby Bol på øen Brac. Her er der flere bademuligheder: fra den nærliggende rullestensstrand til den berømte Zlatni Rat-strand og hotellets egen pool, som også har en separat børnepool. Solstole, parasoller og poolhåndklæder er tilgængelige mod depositum.

Hotellets buffetrestaurant tilbyder morgenmad og middag, mens lobbybaren serverer lette måltider i løbet af dagen. For børn i alderen 4 til 11 år er der en børneklub med engelsktalende personale samt en legeplads. Der er også et fitnessrum og flere tennisbaner til rådighed mod betaling. Ved stranden kan du leje solstole og parasoller, og der er mulighed for forskellige vandsportsaktiviteter som bananbåd, SUP, parasailing og kitesurfing mod betaling.

Hotellet har gratis wifi overalt og tilbyder parkering mod betaling. Der er flere trapper og niveauforskelle både inde og ude. Hotellet ligger cirka 1 km fra Bol centrum, hvor en del af turen går gennem skyggefulde fyrretræer. Stenstranden ved hotellet har også en fiskerestaurant, og der er omkring 800 m til Zlatni Rat-stranden. Hotellet består af tre bygninger på henholdsvis to, tre og fire etager.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Brac:

FRA københavn: 31. aug – 7. sep 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser ved Brac: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365