Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Zakynthos med all inclusive for kun 2.699,-


Early bird: 1 uge på Zakynthos med all inclusive for kun 2.699,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool, 5 pools, meget stort vandland og god beliggenhed!

På den sydligste ø i det Ioniske hav mødes man af et behageligt klima et flot landskab og dejlige strande. Især på Zakynthos’ vest- og nordkyst, hvor klipperne hælder stejlt ned mod havet finder man fantastiske skjulte strande, der kun kan nåes med båd.

Se de gode tilbud til Zakynthos her:
Fra_BillundKøbenhavn
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Bravo Tours. Se hele udvalget igennem her:


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:

 


Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 5. – 12. maj 25 (7 nætter)
Pris2.699,-

 

København: 5. – 12. maj 25 (7 nætter)
Pris2.799,-


Hotel

Perfekt til alle aldre

Lejlighedshotellet Caretta Beach er fantastisk til vandhunde i alle aldre. Hele dagen kan du muntre dig i hotellets fem swimmingpools eller gå én km til den dejlige, brede sandstrand. Du kan også hygge dig i hotellets store vandland, som du har gratis adgang til. Man skal kunne svømme for at benytte vandlandet.

Blandt andet på grund af de fantastiske faciliteter er Caretta Beach et håndblukket Bravo Favorit-hotel. Det betyder, at du kan være sikker på at hotellet lever op til Bravo Tours’ kriterier til et vaskeægte familiehotel.

Caretta Beach er et stort hotel, men du vil opleve stort nærvær og en service i topklasse. Lejlighedshotellet er i en høj standard, meget velegnet til børnefamilier og blandt vores fem mest populære hoteller på Zakynthos.

Nyd din ferie med at spille water-volley i poolen eller spille billard. Her er også et fint minimarked og naturligvis en herlig legeplads til de yngste gæster. Om aftenen arrangeres der underholdning og aftenshows.

Se mere her:
Fra_BillundKøbenhavn

Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Zakynthos i maj måned.

 

FRA Billund: 5. – 12. maj 2025

 

FRA København: 5. – 12. maj 2025

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365