Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Karpathos for kun 2.056,-


1 uge på Karpathos for kun 2.056,- per person inkl. fly og hotel med pool og god beliggenhed!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

SE de gode tilbud til Karpathos HER:
KøbenhavnFra_Billund

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Prisoversigt

København: 29. aug – 5. sep 24 (7 nætter)
Pris2.056,-

 

Billund: 6. – 13. okt 24 (7 nætter)
Pris3.298,-


Hotel – København

Hotel Iolkos er beliggende i udkanten af Karpathos by, også kendt som Pigadia, i et område fyldt med liv og aktivitet. Du har nem adgang til både stranden og byens centrum, som begge ligger inden for gåafstand. Hotellet tilbyder faciliteter som en pool og en bar. Hotel Iolkos ligger på en bakke centralt i Karpathos by og har et dejligt poolområde med solstole og parasoller, hvor du kan slappe af. Derudover findes der en morgenmadssal og en bar, som også serverer snacks. Baren tilbyder af og til traditionelle græske retter og har åbent fra kl. 11.00 til 15.00.

Receptionen på hotellet er åben hele dagen indtil midnat og tilbyder deponeringsservice mod betaling. Der er kort afstand til restauranter, barer og dagligvarebutikker, og sandstranden ligger cirka 500 meter væk.

FRA KØBENHAVN:

 


Hotel – Billund

For mange er en strandnær beliggenhed afgørende ved valg af hotel, og derfor er det et stort plus, at Hotel Zephyros Village ligger blot et stenkast fra havet. Her indkvarteres du i veludstyrede lejligheder, der giver dig mulighed for selv at tilberede måltider. I nærområdet finder du et bredt udvalg af supermarkeder, restauranter og barer. Zephyros Village er et velholdt hotel lige uden for Karpathos bys centrum. Hotellet tilbyder en pool med solstole og en poolbar, og nogle af lejlighederne har udsigt over bagsiden af poolområdet.

Der er gratis wifi i receptionen og ved poolen. Hvis du har brug for en brødrister eller kaffemaskine til lejligheden, kan du låne det i receptionen. Fra hotellet har du kun få minutters gang til stranden, og du bor tæt på restauranter, caféer, supermarkeder og barer. Vær opmærksom på, at receptionen har begrænsede åbningstider, og at der kan forekomme lokal trafik.

Fra Billund:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Karpathos:

 

FRA København: 29. aug – 5. sep 2024

 

FRA Billund: 6. – 13. okt 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Karpathos. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365