Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Calabrien med halvpension for kun 4.699,-


1 uge i Calabrien med halvpension for kun 4.699,- per person inkl. fly og flot hotel med pool og fantastisk udsigt!

Calabrien ligger i Syditalien og er et af Italienernes egne foretrukkede rejsemål! Langs kysten finder man den ene smukke strand efter den anden og i regionen kan man opleve mange små hyggelige og autentiske byer! – Nyd f.eks. en is i den hyggelige by Tropea eller kør ind i landet og smag på nogle af de fantastiske vine regionen har at byde på.

SE det gode tilbud TIL Calabrien HER:
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 7. – 14. okt 24 (7 nætter)
Pris4.699,-

Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.


Hotel

Charmerende hotel med skøn udsigt fra poolen!

Er du til lange dage ved poolen, mulighed for spændende udflugter eller måske en fantastisk snorkeltur? Så kan du roligt vælge Baia del Capo. Hotellet ligger i Capo Vaticano og er perfekt til alle – både familier og par.

Der er ingen tvivl om, at poolområdet er noget af det bedste ved hotellet. Her er hyggeligt, vajende palmer og en smuk udsigt. Du kan let gå til stranden, men hotellet tilbyder også en gratis shuttleservice. På stranden står solstole og parasoller klar til dig.

På hotellet er der en god restaurant, der serverer retter fra det italienske køkken. Hotellet har også en bar, som serverer både forfriskninger og cocktails – perfekt til de dejlige sommerdage i Italien. Rejser du med børn, kan de være med til aktiviteterne i den italienske børneklub i juli og august.

Er du til oplevelser, er der rigeligt at give sig til. Området er perfekt til både snorkling og dykning, hvor du både kan opleve farverige fisk og smukke koraller. Tag for eksempel en tur ind til den hyggelige by Tropea, der tidligere er kåret som Italiens smukkeste, historiske by.

Sådan bor du
Du bor i dobbeltværelser med aircondition, TV, hårtørrer, badeværelse med bruser samt balkon/terrasse med udsigt til omgivelserne (ikke havet). Der er mulighed for at leje safebox i hotellets reception. Der er plads til maks. tre personer på værelset.

Pension
Opholdet er med halvpension. Halvpension består af morgenmad og aftensmad ekskl. Drikkevarer.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce


FLY

 

Hos Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Calabrien:

FRA Billund: 7. – 14. okt 24

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365