Vi finder de bedste rejsetilbud

Fodboldrejse til Barcelona for kun 1.695,-


Fodboldrejse til Barcelona for kun 1.695,- per person inkl. to nætter på hotel og billet til LaLiga kampen mellem Barcelona – Real Valladolid!

Drømmer du om en fodboldtur til Spanien? Når Barcelona tager imod Real Valladolid på Estadi Olímpic Lluís Companys kan du opleve flere verdensstjerner og spanske europamestre i aktion bl.a. heriblandt det nye stjerneskud Lamine Yamal.
Nyd samtidig et par dage i Barcelona, der er en flot og meget farverig by. Oplev den smukke arkitektur og den festlige La Rambla og nyd ægte spansk tapas sammen med et godt glas vin, inden dagen måske slutter med et besøg på en af byens utallige barer eller diskoteker.

Se det gode tilbud til La Liga her

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


Footballtravel.dk

Hos Footballtravel.dk har vi fundet en pakke med to overnatninger og fodboldbilletter til La Liga kampen mellem Barcelona – Real Valladolid:

 

SE MERE HER:

 


Fly

 

Du kan finde dine flybilletter til Barcelona på vores flysøgningsmaskine her:


Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Barcelona. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365