Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Paleros for kun 2.998,-


1 uge i Paleros for kun 2.998,- per person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med mini all inclusive, pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Paleros er en autentisk lille græsk perle, der ligger direkte ud til Det Ioniske Hav på det græske fastland. Her er atmosfæren stille og rolig for Paleros er endnu ikke så turistet.  Langs havnepromenaden, finder du adskillige caféer og tavernaer med et skønt traditionel græsk og internationalt køkken.

Omkring Paleros finder du mange flotte strande med smuk azurblå farve. Strandene er ideelle for både børn og voksne og omkring en halv time fra Paleros ved byen Lefkas, finder du et fantastisk laguneområde med smukke sandstrande.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundFra_AalborgFra_Aarhus
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 30. aug – 6. sep 2024 (7 nætter)
Pris2.998,-

 

Aalborg: 27. sep – 4. okt 2024 (7 nætter)
Pris3.199,-

 

Aarhus: 30. aug – 6. sep 2024 (7 nætter)
Pris3.499,-


Hotel

Arion Sea Side Hotel er beliggende direkte ud til kysten med en høj beliggenhed og en betagende udsigt over det Ioniske Hav. Hotellet er et mindre morgenmadshotel, hvor værelsesbygningerne er placeret direkte ved hotellets hyggelige poolområde. Ved hotellets solterrasse finder du også liggestole, skyggesejl og poolbar og blot 100 meter fra hotellet ligger en strand.

Beliggenhed
Hotellet har en rolig og tilbagetrukken beliggenhed. Indenfor 600 meter findes dog både et par hyggelige tavernaer og indkøbsmuligheder. Den nærmeste by, Paleros, ligger ca. 5 km fra hotellet. Her findes et fint udvalg af restauranter, fortovscaféer, barer og enkelte indkøbsmuligheder. Det hele er centreret omkring byens torv og den lille lystbådehavn. Hotellet ligger desuden kun 100 meter fra den nærmeste strand. Stranden er med småsten, hvorfor badesko anbefales.

SE mere HER:
Fra_BillundFra_AalborgFra_Aarhus

Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Paleros. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365