Vi finder de bedste rejsetilbud

14 dage i Sousse med all inclusive for kun 7.877,-


14 dage i Sousse med all inclusive for kun 7.877,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og privat strand!

Sousse er Tunesiens bedste ferieområde og byder på dejlig badeferie for alle aldre. Sousse er destinationen for dem, der ønsker at kombinere afslapning på stranden med historiske seværdigheder, shopping og kulturelle oplevelser. I Sousse venter den ægte tunesiske hverdag, mens de lange kridhvide sandstrande kun ligger et stenkast væk.

 

SE det gode tilbud HER:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 1. – 15. okt 24 (13 nætter)
v/2 personer7.877,-


Hotel

På Sentido Bellevue Park forenes moderne design med orientalsk charme. Hotellet har en ideel beliggenhed ved en fin sandstrand og tilbyder en stor pool, hvor du kan slappe af, spille golf, nyde lækker mad og forkæle dig selv i hotellets spa. Der er masser af aktiviteter for hele familien i løbet af dagen, herunder en børneklub, fitnessfaciliteter og vandsport. Hotellet har et stort poolområde med en separat børnepool, solstole og parasoller ved både poolen og stranden, og poolhåndklæder kan lånes mod depositum. Der er også en indendørs pool.

Buffetrestauranten Grenadier serverer lækre måltider til morgenmad, frokost og middag. Ved pool- og strandbaren kan du nyde kontinental morgenmad, drinks og snacks i løbet af dagen. Restauranten L’Olivier, som er åben i sommermånederne, tilbyder retter fra middelhavsområdet, hvor du kan nyde forretter og desserter fra buffet og hovedretter fra en fast menu, alt sammen med udsigt over havet. I à la carte-restauranten ‘Le Laurier’ kan du smage asiatiske retter samt lokale tunesiske specialiteter. Der er mulighed for glutenfri og laktosefri retter efter forespørgsel. Hotellet har også flere barer, herunder en pianobar og en café.

Sentido Bellevue Park er det perfekte valg for dem, der ønsker at være aktive. Der er to tennisbaner, hvoraf den ene er oplyst, og udstyr kan lejes mod betaling. Desuden tilbydes der beachvolley, petanque, bueskydning, shuffleboard, vandpolo, dart, bordtennis, aerobic og fitnessfaciliteter. Nogle aktiviteter og sportsgrene er mod betaling. Vandsport, som ikke tilhører hotellet, er også tilgængelig mod betaling. I hotellets spa kan du gratis benytte sauna, hammam og indendørs pool (opvarmet fra november til april), mens alle behandlinger er mod betaling. Børn mellem 4 og 12 år kan deltage i hotellets børneklub, som har engelsktalende personale, og der er også en legeplads. Aftenunderholdning finder sted i Bistro Bar, hvor der tilbydes shows, dans, lette måltider og drinks.

Der er gratis wifi på hele hotellet, og El Kantaoui Golfbane, en 36-hullers bane, ligger omkring 2 kilometer væk.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Sousse:

FRA københavn: 1. – 15. okt 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sousse: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365