Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kreta i sommerferien for kun 1.998,-


Last minute: 1 uge på Kreta i sommerferien for kun 1.998,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se de gode tilbud her:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Der er mange rejser at vælge imellem Se hele udbuddet igennem her:

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 2. – 9. aug 24 (7 nætter)
Pris1.998,-


Hotel

Hotel Hiona Holiday har en skøn beliggenhed, kun fem minutters gang fra et lille centrum og charmerende tavernaer i Palekastro på det østlige Kreta. Hotellet byder på en pool, poolbar og en morgenmadsrestaurant. Gæster kan nemt udforske de nærliggende paradisstrande, enten til fods eller med en lejebil. På hotellet findes solstole og parasoller ved poolen samt en poolbar og mulighed for morgenmad.

Der er gratis WiFi ved poolområdet og i receptionen, hvor der også er gratis deponering. En kort gåtur fører dig til det lille centrum i Palekastro, og for et større udvalg af restauranter, barer og shopping kan du besøge den hyggelige havneby Sitia, cirka 20 kilometer væk.

Hotel Hiona Holiday er ideelt beliggende for gæster, der ønsker at udforske det østlige Kreta med en lejebil. I nærheden ligger flere smukke strande, såsom sandstranden Hiona Beach (1,8 kilometer), den populære windsurfingstrand Kouremenou Beach (2,5 kilometer) og den berømte palmestrand Vai (8,5 kilometer).

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København til Kreta!

Fra København: 2. – 9. aug 2024

Indtryk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365