Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Koh Samet i Thailand for kun 13.899,-


2 uger på Koh Samet i Thailand for kun 13.899,- pr. person inkl. fly og flot hotel med morgenmad, pool og beliggenhed lige ned til skøn sandstrand!

Få timer fra Bangkok ligger den lille fredelige ø Koh Samet. Her finder du nogle af Thailands smukkeste strande med hvidt sand og krystalklart vand. Ved de større strande er der mange små hyggelige restauranter, hvor du kan nyde det dejlige thailandske køkken.

SE det gode tilbud til koh samet HER:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


⏱️ LAST MINUTE

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce


Prisoversigt

 

København: 29. nov – 14. dec 24
Pris per person13.899,-


Hotel

Sai Kaew Beach Resort har en fantastisk beliggenhed lige ned til en skøn sandstrand, hvor du har den smukkeste udsigt til de svajende palmer og det azurblå hav. Hotellet er omgivet af smuk natur med frodige haver.

Hotellet tilbyder en bred vifte af faciliteter. Nyd et af de tre fantastiske poolområder med både liggestole og parasoller. I et af poolområderne er der også swim-up bar, så du kan nyde kolde forfriskninger direkte fra poolen. Der er også børnepools, hvor de mindste kan plaske rundt og lege i trygge rammer.

Hvis du vil holde formen ved lige på ferien, så har du rig mulighed for det i hotellets fitnesscenter, hvor du finder motionscykler, løbebånd og crosstrainer. Fitnesscenteret har åbent fra kl. 8.00 og indtil kl. 20.00, så du både har mulighed for en morgen- og aftentræning. Er du mere til ren afslapning og forkælelse? Så skal du tage en tur forbi hotellets spa, hvor du kan få forskellige behandlinger (mod gebyr).

På Sai Kaew Beach Resort har du mulighed for at spise lækkert mad på Winkks Beach Club, som har beliggenhed helt ned til stranden. Her kan du få serveret alt fra thailandsk streetfood til internationale retter, mens du nyder maden med en smuk udsigt over havet. Ved Winkks Beach Club kan du engang i mellem nyde skøn livemusik, eller et af de vilde ildshows på stranden.

Sådan bor du på Sai Kaew Beach resort
På Sai Kaew Beach Resort bor du i fine og lyse værelser, som alle er indrettet med tv, aircondition, telefon, te & kaffefaciliteter, safeboks, hårtørrer og slippers. Du kan vælge mellem disse forskellige værelser:

Deluxe værelse: Hyggelige værelser på ca. 30 m2 med egen møbleret terrasse og udsigt til haven. På værelset kan der bo op til tre voksne og to børn og to voksne.

Deluxe Cottage værelse: Hyggelige værelser på ca. 33 m2 med egen møbleret terrasse. På værelset kan der bo op til tre voksne og to børn og to voksne.

Premier værelse: Store værelser på ca. 45 m2 med egen møbleret terrasse/balkon. På værelset kan der bo op til tre voksne og to børn og to voksne.

2 x Premier værelser (SBS): Består af 2 x premier værelser, som ligger side by side (SBS), altså som ligger ved siden af hinanden.

Deluxe Premier værelse: Store værelser på ca. 48 m2 med egen møbleret terrasse/balkon. På værelset kan der bo op til tre voksne og to børn og to voksne.

Pension
Du bor med morgenmad i opholdet.

Mere om Sai Kaew Beach Resort
Flyver du med SAS, er det ikke muligt at komme til Koh Samet på ankomstdagen. Første nat overnatter du derfor i Bangkok på hotel Amaranth og rejser videre til øen den efterfølgende dag.

 

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Læs videre efter Annoncen
Annonce

Annonce


FLY

 

Hos Bravo Tours har vi fundet godt tilbud fra København til Koh Samet:

FRA københavn: 29. nov – 14. dec 24

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder på Koh Samet. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365